Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin 5 Mart ARFF Memurları Günü’nü kutladı.

Keskin’in DHMİ resmi internet sitesinden yayınlanan mesajı şu şekilde:

Başkan Mahçiçek’tenhem anlamlıhem de sürprizli Tıp Bayramı mesajı Başkan Mahçiçek’tenhem anlamlıhem de sürprizli Tıp Bayramı mesajı

“Değerli mesai arkadaşlarım,

Türkiye’nin havalimanı otoritesi olarak bugüne kadar birlik beraberlik içinde ekip ruhuyla çok büyük başarılara imza attık. Ülkemizin ve kuruluşumuzun adını temsil ettiğimiz her alanda zirveye yazdırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Başarılarıyla gurur duyduğumuz birimlerimizden biri de Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele hizmetleri.

Son yıllarda bakanlığımızın vizyonuyla paralel büyük bir hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalar ve yaptığımız ciddi yatırımlarla bugün Avrupa’nın en güçlü ARFF teşkilatına sahibiz. Son olarak Kahramanmaraş Havalimanına uçak yangınları konusunda uluslararası düzeyde eğitimler verebileceğimiz ARFF Yangın Söndürme Simülatör Tesisi kurulum çalışmalarına başladık. Sürekli değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ettiğimiz ileri teknoloji donanımlı kurtarma ve yangın söndürme ekipmanlarımız ile uluslararası standartlarda eğitimlerden geçen fedakâr personelimiz havalimanlarımızda 7/24 hazır durumda. Başarılarından tüm dünyada söz ettiren ARFF teşkilatımız sadece yurt içinde değil gerekli durumlarda yurt dışında da uçak kurtarma hizmeti veriyor.

Hayat kurtarmak söz konusu olduğunda korkusuzca canını ortaya koyan, yurt içi ve yurt dışında imza attıkları sayısız başarılarla kıvanç duyduğumuz kahraman ARFF memurlarımızın “5 Mart Türkiye ARFF Memurları Günü"nü kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim