Yeşilyöre, Orçan mitingine, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av.Ahmet Özdemir, Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ender Umut Papuççu, Cumhur İttifakı Teşkilât üyeleri ve Cumhur İttifakına gönül vermiş vatandaşlar katıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av.Ahmet Özdemir; Kahramanmaraş’ta hiçbir zaman HDP’nin İl Başkanı olamaz. Çünkü Kahramanmaraş’lı milli, manevi değerlerine çok sadıktır. Kahramanmaraş’lılar teröristleri burada yaşatmaz. Ama ne yapmaya çalışırlar biliyormusunuz. Cumhuriyet Halk Partisi kadrosunda HDP’yi meclis üyesi yapın. Hdp’yi Belediyeler girdirmeye çalışıyorlar, HDP burada var olabilirmi olamaz. Ama öyle var etmeye çalışıyorlar. Onları meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Devlet Beyde, Cumhurbaşkanımızda bunu gördü de size onun için mesaj veriyor. Biz hiçbir zaman milletimizin duygusunu sömürmedik. Biz hiçbir zaman enkaz edebiyatı yapmadık. Biz hiçbir zaman başkalarını karalayarak kendimize siyaset üretmedik. Biz şunu yaptık. Biz size daha iyi bir yaşam vadediyoruz dedik. Ve liderimiz bunun için çalıştı. Bize bu konuda talimat verdiler. Yanlış yapanımız varsa değiştirdi, yenisini koydu. Ama her zaman bu millete hizmet etti. Şimdi bu adamlar bu millete hizmet etmek için gelmiyorlar. Bu adamların bir tek hedefi var, bu iktidar gitsin, bu millet ne olursa olsun böyle diyorlar. Siz buna meydan vermediğiniz bundan sonra da vermeyeceksiniz.

İki İlçede Kahramanmaraş’ın doğal sınırlarına gelmiş dayanmış. Ama Kahramanmaraş’ın bir gelişecek yüzü var, bir büyüyecek yüzü var,  oda Türkoğlu. Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, Türkoğlu’nun çehresini değiştirdi. Ufkunu genişletti. Hayalleri var. Hayal etmezseniz gerçekleştiremezsiniz.” dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş;

 Bu hafta şehitler haftası. Şehitler haftası münasebetiyle bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu bölgede de şehitlerimiz var. Ailelerine sabırlar diliyorum. Bu vatan için, devlet için kanlarını akıtan bu değerli şehitlerimizin kanları hiçbir zaman yerde kalmayacak, kalmaz da. Cumhur İttifakını kuruluş nedeni bu.

Vatandaşlarımızın oturabileceği bir park, meydan yoktu. Bugün Millet Meydanı dediğimiz 90 tane iş yeri, belediye binası, Kaymakamlık lojmanı,  adliye lojmanını yeni yerine yaparak burayı sizlere meydan olarak yaptık. Şehirler Meydanlarıyla anılır. İçerisinde millet kıraathanesi olan sabahtan geç vakte kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz harika bir millet meydanı oldu. İki aya kadar hükümet konağı da inşallah yeni yerine taşındığında, hükümet konağının yerine de altı otopark, üstü meydan Selçuklu mimarisinde bir camii olacak. Ve meydanımız 25 bin m²’den, 30 bin m²’ye çıkacak. Yanı başında METEM binası var, programa aldırdık. İki yıla kadar taşındığında burayı da meydana koyacağız.

Türkoğlu merkeziyle kalkınan, gelişen ve güzelleşen bir Türkoğlu yaptık.”diyerek konuştu.

Editör: TE Bilişim