Uluslararası Gazeteciler İnternet Yayıncıları ve Yazarlar Derneği Genel Başkanı Kenan Onaran ve beraberinde heyet, Kahramanmaraş’ın metropol ilçe olma yolunda gece gündüz demeden çalışan başarılı ve bir o kadar sevilen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette UGİYAD Genel Başkanı Kenan Onaran, UGİYAD’ın kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Okumuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Basın mensuplarını mesai arkadaşı olarak gördüğünü ifade ederek, basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptığını belirtti.

Başkan Osman Okumuş, “Çok önemli ama zor bir görevi ifa ediyorsunuz. Vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi, doğru haber yapılması, bu anlamda etik değerlere uygun bir şekilde basın görevinin ifa edilmesi, özellikle yerelde bir takım zorluklar olduğunu biliyorum. Basında çalışmak, gazetecilik yapmak bir takım zorlukları içeriyor onlarında farkındayız. Basın camiası, ilimizin ve ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmaların paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de büyük ölçüde katkı sunmaktadır” dedi.