Türkoğlu Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Mahalleler ve Kurumlar arası voleybol Turnuvası başladı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Kapalı Spor Tesisleri'nde turnuvaya katılan 27 takıma forma, top, çorap ve diğer malzeme dağıtımında bulundu.

Programda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Türkoğlu Belediyemizin destekleriyle Türkoğlu İlçe Spor Müdürlüğümüz ile birlikte 3. Türkoğlu kurumlar ve mahalleler arası voleybol turnuvasının startı veriyoruz. Bu start ile beraber takımlarımıza Türkoğlu Belediyemizin formalarını hediye ettik.

İnşallah güzel bir turnuva olur amacımız Türkoğlu’nda bu tür spor tesislerini mahallemizde oturan gençler tarafından ziyaret edilmesi spor alanı olarak kullanılması bu zamana kadar 4 tane büyük futbol sahası 3 tane yüzme havuzu halı sahayla beraber şuan içerisinde bulunduğumuz kapalı spor salonunda basketbol, voleybol ve tenis kortu olarak 72 bin insanımıza hizmet veriyoruz.

‘İlçemizde Spor Bizim Desteğimizle Gelişiyor’

Amacımız burada kurumlar  ve mahalleler arası turnuvayla hem sporcularımız arasında güzel bir kaynaşma sağlanması hem de çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmek. Biliyorsunuz, Türkoğlu Belediyespor futbol takımımız, yine lig de birinci olarak çıktı. U19 da başarılı bir grafik izlediler. İlçemizde spor gelişiyor, sporu belediye olarak destekliyoruz.  Çünkü belediyemiz teknik belediyeciliğin yanında, sosyal ve kültürel sportif alanlarda Kahramanmaraş’ımızda etkin bir yere sahip, onun için burada emeği geçen belediye personelimize, özellikle Spor İlçe Müdürümüz Necati Bey’e çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Voleybol turnuvasında oyuncu Hidayet ise;  Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a Spor’ un her dalında maddi ve manevi olarak yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz.