Avukatlık yapan Özkan Muslu AK Parti Türkoğlu İlçe Teşkilat binasında aday adaylığı başvurusunu yaptı. Türkoğlu Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyleyen Muslu, Türkoğlu’nun Mega ilçe olma yolunda görevi devralmak istediğini söyledi. Muslu başvurusunu yapmak üzere çıktığı kürsüde önemli mesajlar aktardı.

“BİZ BU DAVANIN SEVDALISIYIZ”

Özkan Muslu, selamlama konuşmasının ardından “Bizler bir davanın, bir idealin ve bir sevdanın temsilcileriyiz” dedi. Muslu, “Vatanımızın bekası için canını feda eden aziz şehitlerimize Rabbimden rahmet dileyerek başlıyorum. Ülkemizin içte ve dışta çok önemli sorunlarla mücadele ettiği bir dönemde; mahalli idareler seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bizler bir davanın, bir idealin ve bir sevdanın temsilcileriyiz. Temsilcisi olduğumuz bu dava, Özelde ilçemizin ve şehrimizin, genelde ise ülkemizin, İslam aleminin ve tüm insanlığın derdiyle dertlenme görevi bizlere yüklenmektedir. Son dönemde yaşadığımız bazı olaylarda da görüldüğü üzere: Toplum olarak bir kırılma yaşamaktayız. Ne yazık ki gençlerimiz ellerimizin arasından kayıp gitmekte. Yaşanan olumsuzluklar toplumumuzun her kesimine zarar vermektedir. Bu durum başkan adayları olarak bizlerin sorumluluklarını daha da arttırmaktadır. İlçemizin imar ve ihya sorunlarının yanında eğitim, sosyal hizmetler ve toplum inşasına yönelik sorunlarda çalışmamızın temelini oluşturacaktır” dedi.

“REFAH DÜZEYİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Türkoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Muslu, konuşmasına şu şekilde devam etti, “Başkanlık görevi bizlere nasip olursa. Toplumsal sorunlara öncelik verip, çözümü noktasında üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. İlçemizin refah düzeyini daha da arttırmak adına sanayi, tarım, imar, eğitim ve sosyal hizmet alanlarında topyekûn bir çalışma başlatacağız. Toplumun her kesimini kucaklayacak bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Hizmetimizin odağında insanımız olacak halkımızın istemediği hiçbir projenin altına imza atmayacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda. Aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İlçemize bugüne kadar hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Halkımızla bir ve beraber olmaya, gönülleri yapmaya geliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize teşekkür ediyor, sürecin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”