31 Mart Yerel seçim çalışmaları için Türkoğlu’na gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Cumhur İttifakı Seçim Ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhur İttifakının önemini anlattı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı  Osman Okumuş ,AK Parti İl Başkan Yardımcısı Necmettin Sertpolat ve Teşkilât üyelerimizle birlikte, esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek 31 Mart seçimlerinde dua ve desteklerini istedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, “Seçim çalışmaları kapsamında hem şehir merkezimizde, hem ilçelerimizde kapı, kapı geziyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Önceden 80’li yıllarda siyaset  yapılırken, vatandaşlarımızın bazı olaylardan sonradan haberi olurdu. Mahallesine, köyüne gelen gazeteyi üç beş gün sonra görür, siyasetle ilgili bir şey anlardı. Ya da Mahallesine, köyüne bir siyasetçi geldiğinde onu dinleyip memleketle ilgili bir fikirde bulunurdu.

Şimdi gittiğim her yerde diyorlar ki, Sayın vekilim biz akşam eve gidip televizyonu açıp seyrediyoruz. Bu memlekette ne olduğunu, ne bittiğini biz kendimiz görüyoruz. Artık milletimiz, kendi iradesiyle akşam evinde oturduğunda, Türkiye Cumhuriyetine ve devletine nasıl bir zarar verilmek istendiğini çok açık görüyor. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimiz her zaman tam.

Bundan sonraki beş yılda da Osman Başkanım Türkoğlu’na layık olduğu hizmeti yapacak. Hükümetimizin desteği ile, milletvekillerinin desteği ile ve büyükşehir belediye başkanımızın desteği ile, Türkoğlu’na yakışır şekilde yönetecek, bundan kimsenin hiç şüphesi olmasın.

Cumhurbaşkanımızın kürsüden açık ve net söylediği bir şey var. Bu davanın içinde olduğunu açık ve net iddia edipte, bu davaya ihanet edenler, bu kadar zor şartlarda bu ülkenin bu halinde, herkes milletin bekası için çalışırken, başka yerlere gidip de, bu millete hizmet edeceğine inanmayın. Türkoğlu’na da Kahramanmaraş’a da davasına da hizmet edecek adam bu davanın başında durur.”dedi.

Editör: TE Bilişim