Kahramanmaraş ili Türkoğlu ilçesi Turgut Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi okul yönetiminin çabalarına sessiz kalmayarak Türkoğlu Belediyesi’nin de desteği ile okul kütüphanesi için kampanya başlatan dernek, şairler kenti Kahramanmaraş’ta okumanın, okuduğunu anlamanın ve bu anlamı başkalarına da aktarmanın peşinde olan Kitap Yaprağı Derneği şehrin kültürel dinamikleri ile de özdeşleşmiş durumda olduğunu bir kez daha kanıtladı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

KÜTÜPHANEYE ŞEHİDİN ADI VERİLDİ

Kurulan kütüphanenin adının ise Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde doğan ve Suriye'de rejim güçlerinin hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı (23) olacağı kararlaştırıldı.

OKU, DÜŞÜN, FARK YARAT!

Gerçekleştirmiş olduğu projeler ve faaliyetler ile gerek kültürümüze gerek öğrencilere tanıdıkları imkanlar ile gerekse de kişisel gelişime verdiği önem ile adından çokça söz ettiren Kitap Yaprağı Derneği “Oku, Düşün, Fark Yarat” sloganının hakkını vermeye devam ediyor.

TÜRKOĞLU BELEDİYESİ’NİN HAYATA GEÇİRDİĞİ TURİZM NOKTALARI GEZİLDİ

Gerçekleştirilen programda, okul kütüphanesi kurulumu sonrasında Türkoğlu’nun görülmeye değer alanlarına da uğrayan ve orada güzel, eğlenceli zamanlar geçiren dernek yönetici ve üyeleri; bu faaliyette emeği geçen öncelikle okul yönetimi ve öğretmenlerine, ulaşım ve iletişim desteği sağlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

DERNEK YÖNETİCİSİ TAŞLIYAN, GÖNÜLLÜLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Kitap Yaprağı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan ise şunları söyledi;

Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği’nin yeni bir projesinin daha sonunda yine birlikteyiz. Bu desteği bize veren bütün gönüllülere teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 1000 kitaptan oluşan bu kütüphane Türkoğlu ilçesi Turgut Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin hizmetine sunulmuş durumda. Okul yönetiminin gönüllülerimize ilettiği teşekkürü sizlerin adına biz kabul etmiş bulunuyor ve desteklerinizin devamını diliyoruz. Sadece kitapla değil gönlünüzle de varlığınızla da bizlere destek olursanız, daha sonraki projelerde yanımızda olursanız çok mutlu olacağız. Hepinize saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Daha sonraki projelerde görüşmek üzere.”