Türkoğlu’nun Sokakları Büyükşehir’le Hafriyat Atıklarından Temizleniyor Türkoğlu’nun Sokakları Büyükşehir’le Hafriyat Atıklarından Temizleniyor

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “İlimizde sunulan sağlık hizmet yelpazesi içerisinde önemli bir yer tutan ve eksikliği hissedilen Bağımlılık, Danışma, Arındırma ve Rehabilitasyon Merkezi (AMATEM) hizmet binası Bakanlığımızca planlanarak inşaatı tamamlanmış olup hasta kabulüne başlamıştır.

AMATEM binasının toplam 5.500 m2 kapalı alana sahip olup 19 yataklı olduğunu dile getiren İl Sağlık Müdürü Öksüz, AMATEM binasının hizmete açılmasıyla birlikte hastaların il dışına sevkinin minimum seviyeye ineceğini ve çevre illerden de merkeze hasta kabul edilebilir duruma geleceğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak AMATEM Merkezlerinin özelliklerinden ve bağımlılıktan bahseden Öksüz, bağımlılığın günümüzde önemli bir sağlık ve sosyal sorun olarak önümüzde durmakta olduğunu, hizmete açılan bu AMATEM Binası sağlık yatırımıyla Kahramanmaraş’ta bu tarz bağımlılık sorunu yaşayan hastalara güncel tedavi ilkeleri çerçevesinde konusunda deneyimli uzman hekim ve sağlık personeli kadrosuyla son teknoloji cihazlarla en üst sevide sağlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini ifade etti.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ açıklamalarını şu cümlelerle noktaladı: “Bu sağlık yatırımının ilimize kazandırılmasında emeği geçen Sayın Sağlık Bakanımıza, Bakanlığımız Yetkililerine, Sayın Valimize ve şehrimizin değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum. AMATEM hizmet binamızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum”

Editör: TE Bilişim