İyi Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığına kısa bir süre önce getirilen Mustafa İmren, göreve gelir gelmez ilk önce parti binasına yeni yer bularak başladı.

Göreve hızlı başlayan İmren, partililer tarafından takdir edildi.

İlçe binasının açılışına İyi Parti Kurucu Üyesi Günay Kodaz, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, İyi Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa İmren, İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Afşin, Elbistan ilçe Başkanları ile Cumhuriyet Halk Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı ve Demokrat Parti Türkoğlu İlçe Başkanı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İyi Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa İmren, “Biz bu göreve yaklaşık bir ay önce atandık. Akabinde hızlı bir şekilde yeni yönetimimizle, ekibimizle çalışmalara başladık. İnşallah bu vesileyle yeni parti binamızın, yeni il başkanlığımızın Türkoğlu’na, memleketimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Sizlerin desteği ile bu ağır yükün altından kalkacağımıza inanıyoruz. Genel Başkanımızın dediği gibi, bir olacağız, diri olacağız, hep beraber bu işin üstesinden geleceğiz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, “Biz bir ruh oluşturmaya çalışıyoruz. Hepimize verilmiş olan fakat canlandırmak için bir ateşe ihtiyaç olan, aydınlığa ihtiyaç olan ruh. Bu hepimizin içinde mevcut sadece bunu ortaya çıkarmamız lazım. İnsanlarımızın gülmeyi unuttuğu bu dönemde, insanlarımızın birbirlerini severek ısınmayı unuttuğu bu günlerde bir güneş doğdu: İyi Parti güneşi. Yeniden yapılanmaya giderek il ve ilçe başkanlıklarımızı güçlendirerek yapılanmaya gittik ve Türkoğlu ilçemize Mustafa İmren kardeşimizi getirdik. Ve ilk günden beri özveriyle çalıştığına hiç şüphemiz yok. Türkoğlu ilçe binamız çok güzel olmuş, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. - Kahramanmaraş Gazetesi