Ziyarette; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’e, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı İmirze Demir, Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Veli Ünlü ve İlçe Teşkilâtı üyeleriyle eşlik ettiler

Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretler kapsamında; İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, yeni göreve başlayan İlçe Başkanı Veli Ünlü’ye hayırlı olsun temennisinde bulundu.Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş’ı ziyaret ettiler. Sonrasında Türkoğlu İlçesine yeni hizmet açılan Halk Bankası Türkoğlu Şubesini ziyaret ederek personellerine hayırlı olsun temennisinde bulundular. Türkoğlu Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara acil şifalar dilediler.

Güvenç Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, İlçenin en büyük Camii olan Fatih Sultan Mehmet Han Camiinde bulunan Kuran Kursu Anaokulunu ziyaret edip öğrenci ve öğretmenlerle hasbihal ettiler. Sonrasında ise esnaf ziyaretlerinde bulunarak birlik beraberlik vurgusu yaptılar.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç; “Belediye Başkanımızın adaylığı kesinleştikten sonra ilk defa ilçemize geldik. Bu vesileyle yeni göreve başlayan çok değerli ilçe başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi, temennilerimizi ilettik.

Bu vesileyle Türkoğlu’lu  hemşehrilerimizle beraber olduk, Şekeroba Mahallemizi ziyaret ettik, esnaf ziyaretinde bulunduk. Şunu gördüm, Türkoğlu halkı adayının yanında, yapılan hizmetlerin farkında. Ben tüm, Türkoğlu’lu hemşerilerimize ve partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkoğlu 31 Mart yerel seçimlerinde bir destan yazacak, buna olan inancım bu gezide bir kere daha pekişti. Ve inanıyorum ki Osman Başkan bu yeni dönemde Türkoğlu’nu iyi yerlere getirecek, marka bir bölge, marka bir şehir yapacak, geçmişteki hizmetler bunun teminatıdır. Gelecekteki hizmetlerde de, bunu başaracak heyecana sahip olduğunu bugün bir kere daha gördük.

Bizlere eşlik eden ilçe başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve başkan yardımcılarımıza  teşekkür ediyorum. Her iki başkanıma da hayırlı olsun dileklerimi, tebriklerimi iletiyorum. Türkoğlu, hem mahalli seçimin farkında, hem de bu seçimin Türkiye’nin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunun farkında, bunu esnafımızdan aldık.

İnşallah, 31 Mart seçimlerinde güçlü çıkacak Cumhur İttifakıyla Türkiye 4 sene 3 ay seçimsiz bir dönem yakalayacak, bunun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Halkbank’amız burada açıldı, bunun da esnafın üzerinde ki memnuniyetini gördük. %4 gibi bir faizle esnafımıza kredi verebiliyoruz. Yeni hastanemizdeki hizmetleri gördüm, oradaki hastamızın Cumhurbaşkanımıza nasıl dua ettiklerine şahit olduk, verimli, zevkli bir seçim çalışmasını tamamlamış bulunuyoruz.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Bütün hemşerilerimizi sevgi, selam ve muhabbetle selamlıyorum.”dedi.

Editör: TE Bilişim