CHP’li Başkan Coşgan, “Siyasi çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Halkımızın içerisindeyiz,her kesimdeki vatandaşlarımızın gerçekten geçim sıkıntısı çektiğine şahit oluyoruz.İhtiyaclarını karşılayamayan,mutfağına erzak alamayan kadınlarımız,cep telefonuna kontör, internet yükletemeyen gençlerimizin olduğuna şahit oluyoruz.2023 seçimlerinin sonucunu hayat pahalılığından perişan olan bu kesim belirleyecek ve damgasını vuracaktır.

Türkiye'nin bu iktidarla bu yükü taşıması zor artık.Bu kötü gidişata dur demenin ve hırpalanan ülkemizin inşası yolundaki en önemli durağımız 2023'ün eşiğindeyiz.20 yıldır Türkiye'yi yöneten AK Parti iktidarının getirdiği son nokta halkımızın perişan olması…

Vatandaşlarımız,Günlük yaşamında kullandığı giderlerin faturalarını ödeyemez durumda,çoğuda ödeyemiyor?Bazıları çıkıp ülke şahlandı filan diyor?Yalandan şahlanış hikayelerine milletin karnı tok” sözleriyle değerlendirdi.

CHP Türkoğlu İlçe Başkanı Akkaya Coşgan’ın PUSULA HABER ‘e yaptığı açıklamaları şöyle:

"İlk önce kendi seçim bölgemdeki bir sorundan bahsetmek isterim. Halkımızın alım gücü iyice düştü. İlçe başkanı ve yönetimimiz olarak ev ev dolaşıyoruz görüyoruz ki vatandaşlarımız hali perişan.Ben bir kadın olarak,bir anne olarak kadınlarımızın ve gençlerimizin sorunlarını dinliyorum.Gidişat iyi değil,hayat pahalı ne markete nede pazara gidemeyenlerin çokluğu bizleri üzüyor? Bu kadınlarımız ne yapsınlar her şey çok pahalı,kadın gözüyle bakıyor ve çok üzülüyorum.Şu anda marketlerdeki raflara bakın her şey kat kat pahalı bunu herkes görmekte,ancak alamamakta.Halkımıza çağrımız şudur. 2023’e az kaldı.Kadınlarımıza ve gençlerimize az sabırlı olun bu iş bitecek.Millet ittifakı iktidara gelecek ülkemiz rahata kavuşacak.Okulu kazanan ancak barınmak ve kalmak için yurt bulamayan öğrencilerimizin bu sorunları çözülecek.Şunu açık ve net olarak söylüyorum;Bu iktidar gidici,bunu neden söylüyorum,Halkımızın içerisindeyim hayat pahalılığı yüzünden perişan olan,özellikle kadınlarımız ve z kuşağı dediğimiz gençlerimiz 2023 seçimlerine damgasını vuracaktır”şeklinde konuştu.

Haber ve röportaj - Selahattin KARAKOÇ