AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Osman Okumuş'u, ilçeye kazandırdığı yatırım ve projelerinden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Osman Okumuş'un örnek gösterilecek bir proje çalışması hayata geçirdiğini belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aynı zamanda İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, konuşmasında; Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyarette bulunduk. Türkiye çapında ses getirecek, Türkoğlu şehir meydanı çalışmalarını yerinde bir kere daha inceledik. Her geldiğimde söylüyorum örnek gösterilecek, gurur verecek bir çalışma, AK Parti belediyeciliğinin gurur duyacağı bir proje, başkanımıza teşekkür ediyorum. 

Bu gurur verici meydan da birkaç aya kadar tam tamamlandığında, şu karşı binalar da buradan temizlendiğinde, ebediyen gurur verecek bir eser halinde gözükecek. Burada parantez içerisinde söyleyeceğim iki ayrıntı var. 

1.si öyle zannediyorum ki Türkiye de örneği olmayan, burada açılacak ve, 24 saat köyden gelen kardeşlerimize bedava çay servisi yapılacak bir mekan olacak. Çünkü biz biliyoruz ki, köylülerimiz şehre geldiğinde sıkıntı çekiyorlar, gün boyu sığınacak bir yer arıyorlar, o yer bu meydan olacak. Çayını, kahvesini içecek, servisini yapacak, başkanımız onun organizesini yapacak. Bu çok önemli park. Böyle millet bahçesi var ama önemli olan bu hizmeti sunmakta. Köylülerimizden gelen insanlarımıza, önemli bir başka şey de, şehirlerimizde maalesef hijyenik ortamda WC lavabo yoktu. Kadınlar için abdest alınacak ayrı bir bölüm, dinlenme yerleri düşünüldüğü çok güzel bir mekan yapılmış, hayırlı olsun. İnsana değer verirsen, şehrine inanırsan, şehrin için yaşarsan, bunlar oluyor. Başkanımıza tebriklerimi iletiyorum.

Zaten son seçimde de Türkoğlu gereğini yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize sahip çıktı. Başkanın şahsında, bütün teşkilatımıza, Türkoğlulu hemşehrilerimize bir kere daha şükranlarımı sunuyorum. Teşekkür ediyorum.Allah razı olsun diyorum.

Daha sonra esnafları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilişim