Türkoğlu'nda sıcak saatler yaşanıyor. Türkoğlu Belediyesi eski Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü ve destekçileri Türkoğlu Cumhur İttifakı seçim ofisine gelerek büyük bir konvoyla Başkan Osman Okumuş'a katılım yaptı.

 Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş; “Kıymetli gönüldaşlarım her gün olduğu gibi bugünde tarihi bir ana şahitlik yapıyoruz. Bugün bizim için çok önemli bir gün. Bir dönem Türkoğlu’nda Belediye Başkanlığı yapmış. Geçen dönem yine beraber demokratik kurallar içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı adayı olmuştu. Bu seferde bağımsız adayı olup ekibiyle, çevresiyle beraber Cumhur ittifakı seçim büromuzu şereflendirmişlerdir. Hoş geldiler, şeref verdiler. Gücümüze güç kattılar. 31 Mart’ta 20 bin fark atacağız, inşallah. 31 Mart’ta da bu zaferi taçlandıracağız, inşallah. Sizlerle beraber çünkü biz, Türkoğlu’na gönlümüzü verdik. Türkoğlu’nu bir gönül ilçesi, huzur ilçesi yaptık.

44 tane mahallesiyle kalkınan bir ilçe yaptık. Kahramanmaraş’ımızın en çok yatırım alan ilçesi yaptık. Değerli dostlarım kısa süre içerisinde aslında burada ki belediyecilik Türkiye’de ders olarak okutulması gerek, sadece bizim belediye işimizle ilgili değil hükümetimizin yaptığı yatırımlara kadar Türkoğlu’na büyük yatırımlar geldi. Bundan sonra ki hedefimiz bu yatırımların devamı aynı zamanda Türkoğlu halkının işsizliğiyle mücadele ve refah’ının arttırılmasına yönelik çalışmalarımız olacaktır.

Türkoğlu Organize Sanayi , Kılılı Islah Organize Sanayi, Hacıbebek-Çobantepe Gıda Organize Sanayi ve metal organizeyle beraber bu dönem 4 tane organize sanayi hizmete sunacağız.”dedi.

Editör: TE Bilişim