Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayında düzenlenen iftar programında konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçedeki yapmış olduğu ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgiler vererek, önümüzdeki 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde ilçemizi en yüksek oyla Kahramanmaraş'ta birinci olan ilçe yapacağız diye belirten, Başkan Okumuş konuşmasına şöyle devam etti.

Başkan Okumuş, “Değerli arkadaşlar seçildiğimiz günden, bugüne kadar, özellikle muhtarlarımızla beraber ve seçim zamanlarında teşkilatımızla beraber yoğun bir mücadele içerisine giriyoruz. 2014 yılından itibaren muhtarlarımızla birlikte 44 mahallemizde eksik kalan işlerle ilgili projelerimizi tamamlıyoruz.

Önümüzde çok önemli bir seçim var. Ramazan ayına denk geldi. Biraz zorlanıyoruz ama, bu Türkiye’miz açısından çok önemli bir seçim. Biliyorsunuz istikrar açısından Başkanlık sistemi referandumu olmuştu. Bunun ilk seçimi de 24 Haziran da bunun için gece gündüz, hatta sahura kadar teşkilatımızla, muhtarlarımızla beraber çalışma içerisindeyiz.

Kıymetli arkadaşlar Ak Parti İktidar, 15 yıldır iktidarı boyunca gece gündüz demeden, Türkiye’mizin kalkınması için ekibi ile beraber, Belediyesiyle, Muhtarlarıyla, İlçe Başkanlarıyla, İl Başkanlarıyla çalışmakta ve şuanda ülkemiz konum itibari ile çok önemli bir yere geldiğini düşünüyoruz. Ve sizlerden de bu 24 Haziran da desteklerinizi bekliyoruz.” dedi