Cumhur İttifakı Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay, yoğun seçim mesaisi ortaya koyan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti. Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Başkan Okay, 31 Mart seçimlerinden bu ittifaktan zaferle çıkacağını söyledi.
Başkan Okay, ziyarette yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Seçim çalışmalarımızda gururla dile getirdiğimiz bir şey var; biz Cumhur İttifakı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayıyız. Sahada yaklaşık 2 aydır çalışma yapıyoruz. MHP’den arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah neticesi gayet güzel olacak. Şu andaki geçmiş siyasi tecrübelerimizden sahadan aldığımız bilgilerden inşallah iyi bir rakamın yakalanacağı gözüküyor. Dulkadiroğlu’nda en yüksek oy oranını yine inşallah Cumhur İttifakı olarak yakalayacağız. İnşallah bu son 11 günümüzü de iyi bir şekilde değerlendireceğiz ve iyi bir netice çıkaracağız. Bu devletimizin beka sorununu bertaraf etme adına en önemli, en kuvvetli iradeyi de inşallah biz Dulkadiroğlu’nda göstereceğiz. Daha önce MHP İlçe Başkanı Mustafa Akpınar beyefendiyle yakın diyalog içerisindeydik. Şimdi Emrah başkanımızla her gün görüşüyoruz. Dolayısıyla sıkı bir işbirliğimiz söz konusu. Bu kapsamda sizlerle bir araya gelmeyi uygun gördük. Hepinize sahada yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu memleket bekasına göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı da teşekkür ediyoruz. İnşallah bu seçimin neticesinde bir daha konuşulmamak üzere bu beka sorununu bertaraf edeceğiz. Herkeste gerekli cevabı alacaktır diye düşünüyorum.”


TÜM ZORLUKLARA BİRLİKTE GÖĞÜS GERİYORUZ
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ardından konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, beka vurgusu yaparak sözlerini şu şekilde sürdürdü: Cumhur İttifakı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde uzun süredir birliktelik şeklinde kendini gösteriyor. 15 Temmuz’dan sonra yaşananlarla birlikte Türkiye’nin geçtiği badireleri hep birlikte aştık. Bu ülkenin en aydını, en milli duyarlılığı olan kesimi siz ülkücülersiniz. Olanları, olayları yakından takip ediyorsunuz. 15 Temmuz sonrasında özellikle MHP ile AK Parti arasında Yenikapı ruhuyla oluşan bir birlik ve beraberlik var. Bu yeni bir yönetim modeli olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oluşmasında ve yerleşmesinde, daha sonra 24 Haziran’daki seçimlerde de kendini gösterdi. Cumhurbaşkanını her iki parti birlikte aday olarak göstermişti ve Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçmiştik. Ülkücü kadrolar üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptı. o zaman da bizim üzerimizde spekülasyonlar yaptılar, dediler ki Ülkücüler, MHP’lilere ne kadar oy verecek, vermeyecek mi diye? Yüzde 12 oyumuzun aynen sayın Cumhurbaşkanına vererek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de MHP’nin oylarının hepsi Cumhurbaşkanına gitmiştir.”
MİLLET AKLI CUMHUR İTTİFAKI


Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Cumhur İttifakı Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayımız Necati Okay ve AK Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Şahin Avşaroğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanlığımızı ziyarette bulundular. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin bizim için talimatıdır bu, Cumhur İttifakı’nın başarısı Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıdır söylemi doğrultusunda bizler de Ülkücü gençler olarak ki, Ülkü Ocakları’nda bir kural vardır, lider, teşkilat, doktrin anayasanın ilk üç maddesi gibidir. Bizlerde liderimizin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı’na ülkücü gençlik olarak tüm desteğimizi vereceğiz. Necati Okay başkanımızla ülkücü gençlik olarak daha önceden muhabbetimiz vardı zaten. İnanıyoruz ki 31 Mart akşamı Kahramanmaraş, ‘Millet Aklı Cumhur İttifakı’ diyecek, sandıklarda bize desteğini gösterecektir. Başkanımız Necati Okay’da tekrardan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı olarak Dulkadiroğlu ilçemize en güzel hizmetleri kazandıracaktır. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ülkü Ocakları liderinin talimatları doğrultusunda her zaman Cumhur İttifakı’na tam destek verecektir.”

Editör: TE Bilişim