Coşgan’ın toplantıda ”Türkoğlu’nda CHP’yi büyüteceğiz. Sosyal Demekrat düşünceyi Türkoğlu genelinde uygulayacağız” dediği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Türkoğlu ilçe binasında yönetim kurulu üyeleri ile bira araya gelen İlçe Başkanı Coşgan’ın parti çalışmalarına ilişkin bilgi alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Coşgan’ın konuşmasında, ”Partinin büyümesi için birlikte çaba harcamalıyız. Sizlerin fikirleri de benim açımdan çok önemli” dediği belirtildi. Toplantıya katılan ilçe yönetim kurulu üyeleri de Coşgan’ın konuşmalarında CHP’yi bugünkü konumundan daha ileriye taşımayı ve büyütmeye hazır olduğunu gördüklerini belirterek, ”Sayın Başkan, partimizin büyümesi ve hem yerelde hem de genelde iktidar olması için el ele birlikte çalışmaya hazırız” konuşması yaptıkları belirtildi.

Toplantıda CHP İlçe Başkanı Fidan Akkaya Coşgan’ın Türkoğlun’da partiye üye kaydı kampanyası modelini uygulayacağını söylediği ve ”Burada her inanç ve kesime ve düşünceye eşit davranıyoruz. Bu üye kayıt kampanyamızın uygulaması başarı getirecektir. Ülkemizin ve memleketimizin daha iyi olması için bunu halkımızla birlikte yapmalıyız” sözleriyle çalışma azmini ve kararlığını ortaya koyduğu ifade edildi.