Her işletmenin personel maliyeti haricinde öğle yemekleri için ayırması gereken bir bütçe vardır. eskiden, bu bütçenin belirlenmesi, daha çok mutfak alanlarının firmaların özel bir bölümünde olmasından dolayı daha yüksekti ve buna ek olarak harcama maliyetlerine binen vergiler de ayrıca bir maddi yük olarak firmaların sırtına biniyordu. Günümüz teknolojisinin ilerleme kaydetmesi sayesinde, yemek fişi gibi pratik ve maliyetleri düşüren bir avantajın sunulması sayesinde hem iş yerlerinde mutfak için özel bir yer ayırmaya gerek kalmıyor hem de personeller istedikleri gibi yemek yeme saatlerini değerlendirebiliyorlar. Küçük veya büyük işletmelerde çalışan sayısına göre öğle yemeklerinin firma bünyesinde verilmesi, hem zaman kaybına neden olmaktadır hem de maliyet olarak yüksek maliyetlerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Ancak Anadolupass, bu konuda sunduğu çözümleri sayesinde şirketlerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamakla birlikte daha uygun maliyetlerle personellerin öğle yemeklerini değerlendirmelerine olanak sunuyor. Yemek çeki ya da yemek kartı olarak adlandırılan bu özel kartlar, tek seferde bütün personellere ayrılan parayı faturalandırma imkânının yanında aynı zamanda vergiden yüzde 100 muafiyet sağlayan özel bir çalışmadır.

Yemek fişi ne işe yarar?

Şirketlerin öğle yemeklerini özel olarak oluşturdukları mutfak alanında vermeleri, maddi yükümlülükten başka bir şey değildir. Mesela 1000 kişinin çalıştığı bir firmada, öğle yemekleri için minimum ayrılması gereken rakam kişi başına 10 TL’den bile hesaplandığında çok yüksek rakamlara neden olur ki genellikle kişi başına ayrılan para daha fazladır. Buna ek olarak personellere her gün aynı yemeği yedirmek ya da firmanın belirlediği listeye göre yemek yedirmek, personellerin iş veriminin azalmasına neden olur. Bunun yerine personellerin daha relaks davranabilmelerine imkan sağlayan yemek fişi, hem maliyetin azalmasına yardımcı olur hem de personeller istedikleri yemeği yeme özgürlüğüne sahip olacakları için çalışma performanslarının daha yüksek olması sağlanmış olur. Tüm bunlara ek olarak sadece yemek maliyetlerini düşürmeye de yaramaz. Bir de personellerinize vereceğiniz hediye çekleri, gıda yardımı veya başkalarına verdiğiniz yardımları da kontrol altında tutmanıza yardımcı olan yemek fişleri sayesinde tek fatura ile tüm giderlerinizi bir arada toplama şansını elde edebilir, bu da kontrol kolaylığını sağlamanıza yardımcı olur. Yani her açıdan şirketinizin daha yüksek kazanç elde etmesine yardımcı olan bu özel kart ile siz de personelleriniz de rahat edecek. Kullanımı kolay, güvenilir bir kart olmasının yanında online kullanım özelliğinin de bulunması, kayıp ya da unutulması durumunda da kartın kolay bir şekilde mobil cihazlar üzerinden kullanılmasını sağlamaktadır.

Henüz geçmediyseniz şimdi tam zamanı!

Harcamadan kazandıran Anadolupass yemek kartı, her anlamda firmanıza avantaj sağlayan özel bir kart olup şirketinizin büyümesine önemli oranda destek sağlayan bir karttır. Elektronik para kartı olarak da değerlendirebileceğiniz kartın daha sayamadığımız birçok özelliği bulunmaktadır. Siz de şirketinizin daha fazla kâr elde etmesini sağlamak ve personellerinin motivasyonunu yükseltmek için Anadolupass ile tanışabilirsiniz. En uygun fiyatlar ve beklediğinizden daha fazla avantaj sağlayan özellikleri ile yemek fişi seçenekleri arasında en çok tercih edilen kart ile işlerinizden daha fazla verim elde edeceksiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için çağrı merkezi iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.anadolupass.com.tr/yemek-karti