Hakkari'den acı haber geldi. Alınan bilgiye göre Tokatlı Uzman Çavuş Uğur Bora ve Hataylı Piyade Er Mehmet Günay şehit düştü. Acı haberler baba ocaklarına ulaşırken, Türkiye de şehitlerine ağladı.

Sosyal medya hesabından şehit askerlere Allah'tan rahmet dileyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, "İki acı haber de Hakkari’den geldi. Teröre karşı mücadelemizde Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay şehit düştü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, kahraman arkadaşlarına, milletimize başsağlığı diliyorum. Cennet vatanın uğruna ölenlerin mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı. 

5 bin primi olup 55 yaşında olanlar emekli olacak mı? 5 bin primi olup 55 yaşında olanlar emekli olacak mı?

Diyarbakır'dan acı haber, polis şehit oldu

Diyarbakır Bağlar'da polisin "Dur" ihtarına uymayıp kaçan zanlının açtığı ateş sonucu yaralan polis memuru kurtarılamayarak şehit oldu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 718. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Atakan Arskan. isimli bir polis, şüpheli şahısa dur ihtarı yaptı. A.P isimli şahıs sokaklardan kaçmaya çalıştı. Şahıs kaçarken polislere ateş etti, Arslan açılan ateşle yaralandı.

POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Yaralanan polis memuru kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin cenazesi otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine götürüldü.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON SÜRÜYOR

Polis memurlarına ateş açan ve bir polisin şehit olmasına neden olan şüphelinin yakalanması için başlatılan geniş çaplı operasyon devam ediyor. Mobese kameralarından görüntülenen şüphelinin üzerinde beyaz tişört olduğu ve isminin A.P. olduğu belirlendi.

POLİS MEMURU EVLİ VE 3 ÇOCUĞU VARDI

Diyarbakır'da 2 yıldır görev yaptığı öğrenilen şehit polis memuru Arslan'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit polis Arslan'ın cenazesinin, işlemlerinin ardından memleketi Samsun'a gönderileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim