Barış Pınarı Harekatı 8. gününde tüm hızıyla devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin doğusuna icra edilen operasyonda teröristleri köşeye sıkıştırmış durumda. Türk askeri karşısında çaresiz kalan teröristler, sıcak çatışmaya giremeyip hain planlarla bölgede kalmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Bölgede kıskaca alınan terörist şimdi de kadın kılığına girdi. Münbiç'te kaçmaya çalışan bir terörist kadın kılığına girmiş bir şekilde ele geçirildi.

FARK EDİLMEMEK İÇİN KADIN KILIĞINA GİRDİ

Barış Pınarı Harekatı'nda şu ana kadar Tel Abyad ve Resulayn ilçe merkezi, 1 belde ve 56 köy, terör örgütü YPG/ PKK'dan kurtarıldı. Son olarak Tel Abyad'daki Halil Yusuf köyü ile Resulayn'daki Menacir ve Ahras köyleri terörden temizlendi. Barış Pınarı Harekatı'nın 8'inci gününde, gözler Fırat'ın batısındaki Münbiç'e çevrildi. Resulayn'da şehir merkezlerine girilmesinin ardından, gözler şimdi Menbiç'te. Menbiç'te son hazırlıklar yapılırken, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü izleyenleri şaşırttı. YPG'li bir terörist yüzüne makyaj yapıp kadın kılığına girdi.

KAÇ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ?

Torbada 1800 Gün Primsiz, 5 Yıl Erken Emeklilik Fırsatı! Torbada 1800 Gün Primsiz, 5 Yıl Erken Emeklilik Fırsatı!

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Fırat'ın doğusunda planlandığı gibi başarılı şekilde devam eden Barış Pınarı Harekâtı'nda etkisiz hale getirilen PKK/YPG'li terörist sayısının 637'ye yükseldiğini açıklamıştı.

Editör: TE Bilişim