Kimi zaman bir yetimin üzerindeki ceket, kimi zaman bir garibanın sofrasındaki ekmek olan müstakil sanayici ve işadamları derneği ramazan ayının manevi atmosferini tüm yüreklerde yaşatmak adına Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği üst kurul başkanı aynı zamanda bir Kahramanmaraş’ lı olması hasebi ile de her başarılı çalışmasının sonucunda hemşerilerinde gurur vesilesi olan Ahmet ŞEKERLİ, beraberindeki heyet ile birlikte Şırnak’taydı.

ŞEKERLİ, beraberindeki heyetle Sn. Vali Mehmet AKTAŞ' ı makamında ziyaret etti.

Heyet daha sonra Şırnak Valiliği iş birliğiyle Şehri Nuh Mahallesi'nde düzenlenen programda, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara gıda yardımında bulundu.

Aynı mahallede bir bakkal dükkânına giren ŞEKERLİ, yaklaşık 12 bin lira borç bulunan veresiye defteri satın aldı.

Şırnak ile Cizre kara yolu üzerinde bulunan askeri üs noktasına moral ziyaretinde de bulunan heyet, Silopi ilçesinde Kaymakam Sn. Sezer IŞIKTAŞ ve MÜSİAD Şırnak üyelerinin de bulunduğu iftar programına katıldı. Programın ardından düzenlenen toplantıda konuşan ŞEKERLİ, toplumun her kesimine yönelik birçok duyarlı çalışmalarının bulunduğunu söyledi.

Şırnak'ta yaklaşık bin paket gıda yardımında bulunduklarını ifade eden ŞEKERLİ, şöyle konuştu:

"Burası zenginler değil dertliler kulübü, her zaman ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımızı kollamak zorundayız. Bunun yanı sıra yardım yaptığımız mahallede rastgele bir bakkalımızın veresiye defterini, 12 bin lira değerinde satın aldık ve bununla beraber o bakkala olan bütün borçlar sıfırlandı.’’