Kahramanmaraş'ta Kamuda Çalışacak Personel alımı İçin Başvuru Son Gün! Kahramanmaraş'ta Kamuda Çalışacak Personel alımı İçin Başvuru Son Gün!

Twitter hesabından açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, "Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi Projesi kapsamında; Rusya'nın Gatchina şehrinde S-400 Eğitimi, Hava Kuvvetleri Komutanlığı mensubu personelin katılımı ile başladı" ifadelerini kullandı.

 

İKİNCİ SEVKİYAT 27 AĞUSTOS'TA BAŞLAMIŞTI

Milli Savunma Bakanlığı, 27 Ağustos'ta da S-400'lerin ikinci batarya malzemelerinin Türkiye'ye sevkiyatının başladığını bildirmişti. Rusya'dan alınan S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sisteminin tedarik sözleşmesinin 11 Nisan 2017'de imzalandığı hatırlatılan açıklamada, sözleşme kapsamında sistemin birinci batarya malzemelerinin intikalinin 12-25 Temmuz arasında tamamlandığı belirtilmişti.

Bakanlığın açıklamasında "S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sisteminin ikinci batarya malzemelerinin Mürted Hava Meydanı'na intikaline bugün itibarıyla başlandı. İntikal faaliyeti takriben bir ay sürecektir" ifadelerine de yer verilmişti.

Editör: TE Bilişim