Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu ödülüne sahip yarışmanın Ankara elemeleri 30-31 Mart tarihleri arasında MEB Şura Salonunda gerçekleşti.

Niğde´yi temsil eden iki liseden birisi olan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri yaptığı açıklamada, ''Böyle bir organizasyonda olmak mutluluk verici'' olduğunu söylediler.  İki ay önce kurulan grup günler süren çalışmalarının ardından emeğini göstermek için İstanbul'a gidiyor.

Niğde Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri 21.Fizy Liseler Arası Müzik Yarışmasında Niğde'yi temsil ediyor. Elif Ulusoy’un solistliğini üstlendiği, Barış Ataseven’in öğrencileri İrem Çin, Emre Koçbay, Barkım Çalışır ve Faruk Çatal “Nayino” şarkısını seslendiriyor.

Oy verme işlemi için Fizy uygulamasının Liseler Arası Müzik Yarışması bölümünden ücretsiz olarak destek verebilirsiniz. Destekleyenlere bu süreçte elimizden tutanlara şimdiden teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Grubun çalıştırıcısı ve okulun müzik öğretmeni olan Barış Ataseven ;“Öğrencilerime ve sergiledikleri esere sonsuz güveniyorum, uzun bir süredir fedakârlıklar yaparak bu yarışmaya yoğunlaşıyoruz, inşallah İstanbul’daki finalde okulumuzu ve Niğde’mizi başarılı bir şekilde temsil edeceğiz'' dedi.

Grubun reklam menajeri Emir Arıöz, ''Arkadaşlarıma güveniyorum, çalışmaların bu şekilde devam etmesi halinde çok güzel derecelere imza atacağımızı düşünüyorum ve halkımızdan bu konuda destek bekliyorum''

Grup sponsoru Bilal Atalay ise ''Böyle bir projede güzel kardeşlerime verdiğim desteler vesaire Yarışmaya oy vermek için ilgili internet sitesine girip Ankara elemeleri bölümünden okulumuzu bulup parçayı dinledikten sonra oy ver butonuyla oylarınızı kullanabilirsiniz. Kazanan okulun büyük ödüller alacağı bu yarışmaya katılmanın ve destek vermenin de büyük bir ödül olduğunu unutmayalım''

Editör: TE Bilişim