Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say'ın davetiyle "Truva Sonatı" konserine eşi Emine Erdoğan ile beraber katıldı. Say, Erdoğan'a katılımı nedeniyle teşekkür etti.

PROGRAM UYARSA GELEBİLİRİM DEMİŞTİ

Fazıl Say'ın Ankara'da gerçekleşen 'Truva Sonatı' konserine sanat dünyası kadar siyaset dünyasından katılımlar da dikkat çekti. Say, geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ı konserine davet etmiş Erdoğan ise "program uyarsa gelebilirim" mesajı vermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan bu akşam konsere katıldı.

ÖZEL HASSASİYET GÖSTERİLDİ

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, konser salonu içerisinde ve çevresinde alınan güvenlik önlemlerinde ise konsere gelen sanat severlerin rahatsız edilmemesi için özel çaba sarfedildi. Konser salonuna girişlerdeki arama faaliyetlerini her zaman olduğu gibi özel güvenlik elemanları ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan salona konserin başlamasından yaklaşık 15 dakika önce farklı bir giriş kapısından geldi. Erdoğan çifti konser salonunda yerlerini aldı. Konserin yaklaşık 1 saat sürmesi bekleniyor.

KONVOYU DİKKATİ ÇEKTİ

Erdoğan'ın konvoyunda bulunan araçların normaldekine göre daha az sayıda olduğu ve hiç siren çalmadıkları dikkati çekti.

Editör: TE Bilişim