Hakkari'nin Çukurca ilçesinde gece tespit edilen şüpheli bir insansız hava aracı (İHA), askerler tarafından ateş altına alındı. Gece karanlığından faydalanan şüpheli İHA gözden kayboldu.

GECE KARANLIĞINDA GÖZDEN KAYBOLDU

Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ilçe merkezi semalarında gece saatlerinde insansız hava aracı tespit edildi. Şüpheli İHA, askerler tarafından ateş altına alındı. Bir süre ateş altına alınan İHA gecenin karanlığında kaybolurken, komuta merkezi olduğu değerlendirilen noktalar ise top atışına tutuldu.

ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ İLAN EDİLMİŞTİ

Hakkari'de kent merkezi ile Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova'daki bazı alanların, 6 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirilmişti.

Valilikten yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü PKK ve diğer terör örgütlerinin terör ve yıldırma eylemlerinin kentin sosyal ve ekonomik gelişmesini olumsuz etkilediği ve bölgedeki vatandaşların mağduriyet yaşadığı belirtilmişti. Valilik, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletin ve milletin her türlü terör tehdidi ve saldırısından korunması maksadıyla bölgenin "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini ifade etmişti.

5 bin primi olup 55 yaşında olanlar emekli olacak mı? 5 bin primi olup 55 yaşında olanlar emekli olacak mı?
Editör: TE Bilişim