Kanser tedavisi gören Göknur Damat, verdiği mücadele nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takdir edilmişti.Göknur Damat, İBB seçimlerinin iptal edilmesinin ardından muhalefetin adayı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi. "Her şey çok güzel olacak" diyerek İmamoğlu'nun kampanyasına 20 TL yatıran Damat, sosyal medyada linç edildi. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs, Göknur Damat'ı "Sen misin cesur yürek" diyerek karnından bıçakladı.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" DEDİ, BIÇAKLANDI

Meme kanseri gören ve KOSGEB'ten çektiği kredi ile makyaj stüdyosu açan ve kanserle mücadelesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından örnek gösterilen Göknur Damat, sosyal medya hesabında Ekrem İmamoğlu için herşey çok güzel olacak diye paylaşım yapıp İmamoğlu'na destek için 20 TL para yatırdı.

AK PARTİLİLER BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Damat'ın bu paylaşımı bazı AK Partililer tarafından eleştirildi. Damat'ın paylaşınlarını sosyal medyada paylaşan bazı AK Partililer, "Bizden olanı bir kenara attık. Bizden olmayanı başa taç ettik. Onlar da aldı bizi ayak altına paspas etti" şeklinde paylaşımlarda bulundular. Bazı troller ise 'geber' diye mesajlar attı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Damat'a sahip çıktı.

İMAMOĞLU GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Linç girişimine maruz kalan Damat dün akşam saatlerinde "Sen misin o cesur yürek" diyen bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı. Hafif yaralanan Damat'a saldıran şahsı polis her yerde arıyor. Polis merkezinde ifade veren Damat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun menfur saldırının takipçisi olduklarını söyledi. Olayı duyan İmamoğlu bugün saat 11:00'de Damat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

"SİZİN SEVİYENİZE İNMEYECEĞİM

Göknur'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu burada önemli açıklamalarda da bulundu.

İşte İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"Ben Büyükşehir Belediyesi'nde görev yaptım. Bana danışmanlık yapan bir arkadaşımın THY ile olan sözleşmesini neden iptal ediyorsunuz. Bu Ekrem meselesi değil, bu Göknur meselesi değil. Bu memleket meselesi. Çaldılar kelimesini nasıl kullanırsınız. Ben sizin seviyenize inmeyeceğim oturup aynaya bakın. Ben 3 çocuk babasıyım.

İyi vesileler iyidir, güzel kelimesini kullansınlar. Bunu 15 yaşındaki bir çocuk buluyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Güvenlik tedbirlerimiz her geçen gün artıyor çünkü çevremizdeki insanlar her geçen gün artıyor. Sabah kalktığımda düşünüyorum, ben bunun altından nasıl kalkacağım. Benim güvenliğim topluma emanettir. Elbette emniyet güçlerimiz elinden geleni yapıyor.

Türkiye'de demokrasi arızasını çıkardılar, Allah'ın izniyle 23 Haziran'da milletimizin aracılığıyla tedavi edeceğiz. İlk gece 3 bin oyla kazandım diyen kendisiydi onu da tedavi ettim, Allah'ın izniyle bunları da tedavi edeceğiz."