Adnan Oktar Suç Örgütü Soruşturması kapsamında itirafçı olarak operasyon öncesi hem savcılığa hem de İstanbul Mali Suçlar Şubesi'ne önemli bilgiler aktaran iki kilit isim Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca evlendi.

"BU FİDANI DİKMENİZ VE SEVGİYLE YETİŞTİRMENİZ DİLEĞİYLE"

İstanbul, Üsküdar Evlendirme Dairesi'nde hayatlarını birleştiren Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca, nikaha katılanlara üzerinde "Bu mutlu günümüzde bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Bu fidanı dikmeniz ve sevgiyle yetiştirmeniz dileğiyle" yazılı zeytin fidanı hediye etti.

CEYLAN ÖZGÜL KİMDİR?

27 Ağustos 1980 doğumlu olan Ceylan Özgül 38 yaşında. Uğur Kolejini bitiren Ceylan Özgül refah seviyesi yüksek bir aileden geliyor. Öte yandan Özgül, İstanbul Üniversitesi mezunudur. Babası elektrik mühendisi olan Ceylan Özgül, aslen Balıkesirli ve Ayvalık ilçesi Altınova nüfusuna kayıtlıdır.

2007 yılında elektrik mühendisi olarak İstanbul'da yaşayan babası Feridun Özgül, kızını Adnan Oktar örgütünden kurtarmayı denemiş ve kızını alan baba Ceylan Özgül'ü memleketi Balıkesir Ayvalık'a götürmüştür. Ancak Ceylan Özgül babasıyla ilgili "Beni zorla alıkoyuyor" şikayetinde bulunmuş, reşit olduğu için de baba Feridun Özgül tutuksuz yargılanmıştı.