Molight, fotoğraflarınıza beş müzik türünün (klasik, caz, blues, halk, pop) filtrelerini uygulamanızı sağlayan ilginç bir uygulama. Her müzik türünün benzersiz hissi ile fotoğraflarınızı geliştirin ve değiştirin.

Binlerce emojinin olduğu sistemlerde, şöyle bir bakınca yalnızca birkaç tanesini kullandığımızı muhtemelen hepimiz fark etmişizdir. Fixmoji, favori emojilerinizi seçmenizi sağlar, böylece onlara ulaşmak istediğiniz zaman bunu çok daha kolay ve hızlı yapabilirsiniz. Favori emojilerinizin klavyedeki konumlarını dilediğiniz gibi değiştirin.

Muhteşem tasarımlarını göstermeye hazır mısın? O zaman sadece tek bir dokunuş yeterli. Bu uygulama ile kullandığınız fotoğrafların üzerine çok estetik durabilecek şekilde yazılar yazabilirsiniz.

Bu uygulama, daha çok annelere yönelik. Bebeklerin ne zaman emzirildiği konusunda onlara yardımcı oluyor ve yorumlardan alınan tepkiler oldukça iyimser.

Rehberde sık sık kendilerini yenileyen kişileri görmekten sıkıldınız mı? Birkaç saniye içinde bunlardan kurtulmanız için tasarlanmış bu uygulamaya göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Bu uygulama ile Youtube`da bulunan oynatma listelerinizi düzenleyebilirsiniz. Videoları düzenlemenize ve izlenen videoların geçmişine ulaşabilirsiniz.

Bir yerlerde kayboldunuz ve baktınız ki internet bağlantınız da bulunmuyor. Gayet zor bir durum gibi duruyor. Bu uygulama sayesinde başka kişiler tarafından eklenmiş konumlara, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan erişebilirsiniz. Tek ihtiyacınız GPS`i kullanabilmek için açık bir hava.

Az sonra dünya genelinde çok az insanın bildiği gizli bir özelliği göreceksiniz! Ayarlar`ın içinde meğer bakın hangi gizli özellik varmış!

Önce Ayarlar altından Genel`e girin.

Daha sonra Klavye`yi seçin.

Ardından da Klavyeler bölümüne girin.

Yeni Klavye Ekle... butonuna dokunun.

Japonca`yı seçin.

Daha sonra da Kana`yı...

Bitti`e basın...

Daha sonra da Whatsapp veya SMS ekranını açın ve Dünya simgesine dokunun.

Yine aynı kısımda Japonca ifadeyi görene kadar basın.

Daha sonra da Kana`yı seçtikten sonra tuşlamadan bu simgeyi seçin.

İşte hepsi bu! Artık Japonca harflerden oluşan sıra dışı emojileriniz emrinize amade!