Geleceği şekillendiren teknolojileri kişisel bakım ürünlerine entegre eden Goldmaster, Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip yelpazesiyle A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Bünyesinde yer alan tüm ürünler titizlikle yürütülen çalışmaları sonucunda ortaya çıkarken, yeni nesil üstün teknolojik özellikleriyle hayatınızı kolaylaştırmayı misyon ediniyor.

Uzmanı uyardı! Çocuklarınıza çevrimiçi güvenlik ve mahremiyet eğitimi verin! Uzmanı uyardı! Çocuklarınıza çevrimiçi güvenlik ve mahremiyet eğitimi verin!

Goldmaster Janti ve Matrix Erkek Bakım Setleri,  evde geçirdiğiniz zamanı “bakımlı” ve “moralli” hale getirmeyi amaçlıyor. Hayatınızı kolaylaştıracak A’dan Z’ye onlarca ürünüyle, evde vakit geçirdiğimiz şu günlerde kendi kendinizin berberi olun. Saç ve sakallarınızda yeni yeni modeller denemenin tam zamanı!” diyor.

Goldmaster JANTİ 9 in 1 Erkek Bakım Seti 120 dakika kesintisiz emrinizde

Bakımlı ve iyi görünmek isteyen erkekler işini şansa değil Janti 9 in 1’e bırakıyor. Li-ION pili ve şarj kablosu takılıyken çalışabilme özelliği sayesinde kesintisiz tıraş keyfi sunan Janti 9 in 1, fonksiyonelliği seven erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Saçınızı ya da sakalınızı ister tamamen kesin, ister kısaltın, ister şekillendirin; Goldmaster Janti 9 in 1 ile her modeli rahatlıkla denemeniz mümkün! Micro-USB girişi ile telefon şarj cihazları ve powerbank’lerle de kolayca şarj edilebilen ürün, cildi tahriş etmeyen özel yapısı ve paslanmaz çelik bıçakları ile hem hijyenik hem de konforlu bir kullanım sunuyor. Aynı zamanda hızlı bir şekilde şarj olan Janti, tek şarjla 120 dakika kablosuz kullanılabiliyor. Dört tıraş bıçağı başlığı, dört saç tıraşı tarağı, bir sakal tarağı ile “9” farklı kullanım olanağını “1” arada tutan Goldmaster Janti ile tüm erkekler kendi bakım modasını özgürce yaratıyor.

Erkeklerin gerçek kurtarıcısı: Matrix Şarjlı Erkek Bakım Saç ve Sakal Tıraş Seti 12 in 1

Goldmaster’ın kişisel bakımda efsaneler yaratan bir diğer ürünü, “Matrix Şarjlı Erkek Bakım Saç ve Sakal Tıraş Seti 12 in 1” Sizi modunuza göre tıraş ederek birbirinden farklı yüzlere dönüştüren ürün, Türk erkeklerinin sert sakal tipi için özel geliştirilen ultra güçlü motor teknolojisiyle işinizi kolaylaştırıyor. Farklı mekan ve durumlara göre çeşitli sakal model yaratmaya imkan tanıyan Matrix, ister kirli sakal, ister sıfır traş gibi ruh halinize uygun traşı sunuyor. Bu noktada iş yeriniz için daha kurumsal formlar oluşturabileceğiniz gibi günlük hayat için daha özgür modeller ortaya çıkarabilirsiniz.

Islak ve kuru kullanıma uygun yapısı, kendi kendini bileyen daimi ultra keskin “çift taraflı paslanmaz keskin bıçakları”, kablolu-kablosuz kullanım ve 90 dakikada şarj kolaylığı ile Matrix Erkek Bakım Seti 12 in1, erkek bakımında herkesi adeta birer kahramana dönüştürüyor.   

Editör: TE Bilişim