Haberi doğrulamak için ulaştığımız Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir tüm şartları zorladık. Ancak sıcak para bulamadık. Takım 19 Aralık tarihinde Kahramanmaraşspor ile erteleme maçımızı oynayacaktık. Ardından 23 Aralık’ta oynayacağımız Manisa FK maçı için Kahramanmaraş’tan Manisa’ya geçmeyi planı yapmıştık. 2 gece Kahramanmaraş’ta konakladıktan sonra Manisa olmak üzere 5 gün Zonguldak’tan ayrı kalmamız söz konusuydu. Hem Kahramanmaraş hem de Manisa yolculukları için otobüs, uçak ve konaklama ücretlerini henüz ayarlayamadık. Bugüne kadar bir şekilde çözdük ama artık tıkandık. Deplasmana gidememe konusunda almış olduğunuz haber doğrudur. Kulübün hiçbir geliri yok. Kulüp olarak tamamen çıkmaza girdik” dedi.

KAHRAMANMARAŞSPOR’A 250 BİN LİRA DESTEK GELDİ
Zonguldakspor’un yaşadığı bu krizin ardından Cumartesi günü oynayacağı rakibi Kahramanmaraşspor’da ise bayram havası yaşanıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentinin takımı Kahramanmaraşspor’a 250 bin lira bağışladı, destek oldu.

KAHRAMANMARAŞSPOR’DAN TEŞEKKÜR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür eden kulüp yetkilileri şu ifadeleri kullandı: “Büyükşehir Belediye Başkanımız yaşanılan pandemi kısıtlılıklarında camiamızın da yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Büyükşehir Belediyemiz tarafından kulübümüze 250 Bin TL’lik destek sağlanmıştır. Bu desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyoruz”

ZONGULDAKSPOR ÇIKMAZA GİRDİ

Zonguldakspor parasızlık medeniyle Kahramamaraspor ve Manisa FK deplasmanına gidememe tehlikesi ile karşı karşıya kalırken rakip Kahramanmaraşspor’a belediyeden 250 bin lira destek gelmesi Zonguldak’ta büyük tepkilere neden oldu.

Bir taraftan cenaze, bir tarafta düğün var. İki takım arasındaki fark bu.