Geride bıraktığımız son iki sezonda Kahramanmaraşspor’un en büyük sponsor destekçilerinden biri olan Kahramanmaraş’ın Dünya markası Piserro yeni sezonda kırmızı-beyazlı takımın giyim ve forma sponsoru oldu. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2018-2019 futbol sezonu boyunca iç ve dış saha maçlarında Piserro logolu formayı terletecek. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve Atlas Giyim AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek'in katılımıyla Kulüp tesislerinde Forma Göğüs reklam sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile Piserro ailesinden Uğur Kısakürek basın mensuplarına sponsorluk hakkında açıklamalarda bulundu. Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve Kahramanmaraşspor'un 2018-2019 sezonunda giyeceği Piserro reklamlı formalar tanıtıldı.

“BU BİRLİKTELİK İNŞALLAH DİĞER FİRMALARIMIZA YANSIR”

Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, bugün burada şehrin önemli markası olan Piserro ile forma sponsorlu anlaşması için buradayız, Şehrin iki değeri güçlerini birleştirdiler, inşallah bu güç birliği takımımıza olumlu bir hava verecek, biliyorsunuz Kahramanmaraş önemli bir tekstil şehri ama içinde marka çıkaramıyoruz, ancak Piserro marka olma yolunda önemli adımlar atan bir marka Kısakürek ailesine teşekkür ediyorum, şehrin iki değerinin bir birine destek olmasına çok önem veriyorum, İnşallah bu birliktelik diğer firmalarımıza yansır, bu şehrinden kazandığımızı bu şehre vermek bizler için önemli, sizlerin huzurunda Alı Rıza abiye Osman abiye ve tüm Kısakürek ailesine teşekkür ediyorum, İnşallah bu birliktelik uzun sürer, Her zaman soyluyorum, Birlikte güç var ayrılıkta azap var diye, Ülkemizde bulunan krize rağmen bizlere destek oldukları için bir kez daha teşekkür ederim, bu özveriyi diğer firmalarımızdan da bekliyoruz, Kahramanmaraşspor bu şehrin milli takımıdır, maddi olarak desteği büyüktür, ne kadar miktar verdiğini Uğur bey söylememizi istemedi, hem maddi manevi çok büyük katkı sağladı” dedi.

 “BİZ HER ZAMAN TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”

 Atlas Giyim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek ise, “öncelikle 2 gün önce şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, ülkemize başsağlığı diliyorum, Şehrin iki değeri olan Kahramanmaraşspor ile Piserro bir araya gelmesinden duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum, şehrin iki gücü bu gücü birbirinden almalı şehir dışına çıktığımızda çok güçlü olmalıyız,'' Biz kendi evimizde dayak yersek, Maraş'ın dışında bizi linç ederler'', bu Piserro içinde geçerli, Kahramanmaraşspor içinde geçerlidir, biz Kahramanmaraşspor'a her türlü desteği her zaman veriyorduk,  yaklaşık 4 önce 1.ligdeyken yine sponsor olduk, ama bunu medyaya yansıtmıyorduk, bundan sonra takımıza yaptığımız destekleri artık medyaya yansıtacağız, çünkü şehrimizde bir algı yaratacak, markaları bir araya getirecek, markaların bir araya geldiğinde dışarıda daha güçlü olduğunu gösterecek, dolasıyla şehrimizin en önemli markası olan Kahramanmaraşspor'a sponsor olduğumuz için gurur duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

(HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN / BUGÜN GAZETESİ)