Galatasaray ile Akhisarspor arasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı kar yağışının olmasına rağmen 24 bin 208 seyirci takip etti. 
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı Akhisarspor’u mağlup ederek puanını 45’e yükselti. İstanbul’da dün başlayan ve bugün de etkisini sürdüren kar yağışına rağmen sarı-kırmızılı taraftarlar maça geldi. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan müsabakayı toplam 24 bin 208 biletli seyirci takip etti. Galatasaraylı taraftarlar maç boyunca tezahüratlarıyla takımına destek oldu. Az sayıdaki Akhisarsporlu taraftarlarda deplasmanda tribününde yerini aldı. 

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında sahasında Akhisarspor’u mağlup eden Galatasaray, ligdeki iyi serisini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte Süper Lig’de son 9 maçta rakiplerine 3 puan vermedi. Aslan, geride kalan müsabakalarda 6 kez rakiplerini mağlup ederken, 3 kez de berabere kaldı. 
Cimbom bu süreçte Sivasspor, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Akhisarspor’u mağlup etti, Ç. Rizespor, Başakşehir ve Alanyaspor ile berabere kaldı.