Başkan Fatih Çiflikli'nin başlattığı kırmızı-beyazlıların destek çağrısına CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan destek geldi.

Geçtiğimiz günlerde Elbistanspor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda: "

Değerli Elbistanspor taraftarları;

Kulüp olarak zor bir dönemle daha mücadele içerisindeyiz. Maddi problemler yaşadığımız bu günlerde ülkemizin ve dünyanında etkisi altına girdiği dönemde kulübümüzün ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmaktayız. Elbistanspor geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine kendi imkanları ile mücadelesini ayakta durma çabasını göstermektedir. Elbistanspor Store mağazamızın bu süreç içerisinde açılması kulübümüze maddi anlamda destek sağlanmasında zorluk çekmektedir.

Bu nedenle gerek futbolcularımızın masraflarını gerekse kulüp giderlerini karşılamakta zorlanmaktayız.

Memleketimizin; Değerli Siyasilerinden, Değerli İş Adamlarından ve Her zaman Elbistanspor İçin Mücadele Eden Taraftarlarımızdan yine Vefa zamanı diyerek destek olmalarını istiyoruz" paylaşımı yapılmıştı.

Elbistanspor'u ayağa kaldırmak için her anlamda seferberlik ilan ettiklerini belirten Başkan Çiflikli, "Bu sezon vefa zamanı. Tüm taraftarlarımızı destek olmaya çağıyorum. Bu takımı hep birlikte el ele vererek ayağa kaldıracağız. Bize destek olanlara teşekkür ediyor ve taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

ÇAĞRIYA DESTEKLER BÜYÜYOR

Başlatılan destek çağrısına ilk olarak CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan destek geldi.

Kahramanmaraş’ta hakem, sakatlanan futbolcuyu kucağında taşıdı Kahramanmaraş’ta hakem, sakatlanan futbolcuyu kucağında taşıdı
Editör: TE Bilişim