Evkur Yeni Malatyaspor ile bugün karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, puan kaybı yaşanmaması konusunda futbolcularını uyardı. Önce Antalyaspor'a kendi evinde yenilen ardından Bursaspor ile berabere kalan siyah-beyazlı takımda, deneyimli hoca tedbirlerini şimdiden almaya çalışıyor.

"HATA İSTEMİYORUM"

Milli maç için verilen aranın dönüşünde oynanan karşılaşmaların zorluk derecesinin yüksek olduğunu da sözlerine ekleyen Güneş'in, "Sahanın her yerinde birbirinizle yardımlaşmalısınız. Ne savunmada ne de hücumda hata istemiyorum. Kaybetmememiz gereken puanları kaybettik. Artık bir seri yakalamalıyız o seriyi bu hafta başlatmalıyız" diye konuştuğu öğrenildi.

CANER VE GÖKHAN MÜJDESİ

Beşiktaş'ta, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in sağlık problemlerini tamamen aşması, teknik heyette memnuniyet yarattı. Siyah-beyazlıların son taktik çalışmasında iki oyuncu performansıyla göz doldurdu. Şenol Güneş'in Gökhan'a ilk on birde şans vermesi beklenirken, Caner için ise kararını maç saatinde verecek.

Öte yandan dün akşam basına kapalı yapılan idmanda, bugünkü maçın taktik varyasyonları üzerinde çalışan futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise orta ve şut idmanı gerçekleştirdi.