Hastanelerden bir hizmet hakkında bilgi almak, farklı sağlık kuruluşlarına ulaşmak, hastanelerin fiyat karşılaştırmasını yapmak kişilerin yaşadığı en önemli sorunların başında geliyor. Bu nedenle de sağlıkta arayışlara son vermek, hastalara farklı hizmetler arasından seçim imkânı sağlamak için bir e-sağlık platformu oluşturuldu.

21 FARKLI HASTANENİN HİZMETİNİ SUNUYOR

Oluşturulan heryerdesaglik.com platformu, şu an 4 ilde 21 hastanenin farklı hizmetlerini kişilere ulaştırıyor. Doğum paketleri, check up, estetik ve güzellik işlemleri, online danışmanlık hizmetlerinin dışında sitede yüzlerce farklı sağlık hizmeti ve gıda takviyeleri de sunulan ürünler arasında yer alıyor. Bu sayede insanlar istedikleri hizmeti, farklı hastanelerden karşılaştırıp online olarak satın alabiliyor. Sitenin sağladığı hizmetlerden bir tanesi de hastaların her sürecinde yanında olmak. Hastalar, hastanede karşılaşabileceği her sıkıntıda ilgili kişiler ile iletişime geçerek destek isteyebiliyor.

ÖDEME SİSTEMLERİNDE GÜVENLİK SAĞLIYOR

Hastalar ürüne/hizmete dair tüm içerikleri, siteden bilerek ve görerek alıyor. Taksit avantajı, %1 sağlık puan, öncelikli randevu da sitenin sunduğu avantajlardan bazıları. Her Yerde Sağlık platformu, hizmeti alarak hastaneye giden hastanın, hastaneden en iyi hizmeti alarak ayrılması için gerekli olan tüm süreçlerde destek sağlıyor.

Site, aynı zamanda ödeme sistemlerinde teknolojinin bütün olanaklarını kullanarak veri güvenliği sağlanmasına da özen gösteriyor. Anlaşmalı hastanelerle, yüzde 100 hasta memnuniyeti ilkesi ile doğrultusunda çalışan site, hastalara en iyi hizmetin verilmesine de dikkat ediyor. Rutin süreçlerde anlaşmalı hastaneler tüm hastalara yardımcı oluyor. Karşılaşılan herhangi bir olumsuzlukta ise hastalar, çözüm için sitedeki ilgili kişilere ulaşarak yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulabiliyor.