Cilt bakımı, makyaj ve saç bakım ürün gruplarıyla tüketicilerin tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeyi hedeflemektedir.  Sizde Loreal ürünleri ile güzelliğinize güzellik katabilir, daha bakımlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

  1. 1 Loreal Paris Infaillible 24H Fondöten

Ciltteki akne, leke, sivilce ve kızarıklık görünümünü gizlemeye gizler. Parlamayı kontrol altına alan özelliği sayesinde cildin yağ seviyesini dengeler. Sürüldüğü andan itibaren cilt ile bütünleşerek cilde doğal ve pürüzsüz görünüm kazandırır. Suya dayanıklı formülü gün boyu akma dağılma yapmadan kalıcılığını korur.

  1. Loreal True Match Kapatıcı

Çarpıcı bakışlar için göz çevresi bakımı son derece önem taşır. Koyu halkalar, şişlik gibi cilt problemleri kişide yorgun bir ifade bırakmasına sebep olabilir. En sevilen ürünlerden biri olan True Match kapatıcı içeriğindeki C vitamini ile göz çevresini aydınlatır. Yoğun kapatıcı özelliğinin yanı sıra ince yapısı sayesinde doğal görünüm kazandırır. Etkili bir sonuç için fırça veya sünger yardımıyla uygulanması tavsiye edilmektedir.

  1. Loreal Paradise Maskara

Göz makyajının olmazsa olmazları arasında yer alan maskara, kirpikleri dipten uca kavrayarak uzun, dolgun ve hacimli bir görünüm kazandırır. Loreal Paris rimel, her kirpik yapısı için özel olarak geliştirdiği fırça çeşitleri sayesinde kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir. Maskara deyince akla ilk gelen ürünlerden biri olan Paradise maskara özel tasarlanmış fiber fırçası sayesinde en kısa kirpikleri dahi kavrar. Hacim kazandıran yoğun renk pigmentleri takma kirpik etkisi yaratır. Formülündeki Argan Yağı ve E vitamini ile kirpikleri nemlendirir ve besler. Kadife yumuşaklığı sunan özel formülü topaklanma yapmaz. Bu sayede istediğiniz etkiye kavuşana kadar uygulamayı tekrarlama fırsatı sunar.

  1. Loreal Nem Terapisi

Cilt tipi ne olursa olsun her cilt neme ihtiyaç duyar. Hem cildin neme doyması hem da makyajın daha kusursuz görünmesi için cildin nemlendirilmesi son derece önemlidir. Loral Nem Terapisi Aleo Vera , içeriğindeki Hyaluronik Asit cildi nemlendirir, besler ve yaşlanma belirtilerine karşı önlem alır. İnce yapısı cildi yağlandırmaz ve harika bir makyaj bazı oluşturur.

  1. Loreal Mucizevi Yağ

Güzelleştirici etkili gündüz bakım kremi olan Loreal Mucizevi yağ, içeriğindeki kuşburnu, argan yağı ve arı sütü içeriği sayesinde cildi derinlemesine nemlendirir ve besler. Geliştirilmiş formülü cilde doğal bir ışıltı kazandırır.

  1. Loreal Saç Boyası

Her kadın saçlarının bakımlı ve güzel görünmesini ister. Ancak genetik faktörler, çevresel faktörler ve stres gibi daha birçok unsur saçların canlılığını kaybetmesine ve beyazlamasına sebep olabilir. Beyazlayan saçlar kişiyi son derece rahatsız eder ve saçın renk bütünlüğünü bozar. Bunun içinse saç boyaları tercih edilir.  Geniş renk yelpazesine sahip Loreal saç boyası, saçlardaki beyazları kapatır, doğal bir parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.

Sizde tüm Loreal Paris ürünlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve hediye fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.