Kadın hastalıklarından doğuma kadar her kategoride sizlere yardımcı olmaktayız. İzmir içerisinde vermiş olduğumuz hizmetten yararlanmak için bizlere başvurmanız yeterlidir. Elbette sadece kadın sağlığı konusunda hizmet vermiyoruz. Aynı zamanda hayatın bir parçası olan çocuk sağlığı, beslenme ve diyetetik, dermatoloji, estetik ve plastik cerrahisi, obezite ve metabolik cerrahi alanlarında uzmanlarımız ile hizmet veriyoruz.

Kadın Sağlığı Konusunda Vermiş Olduğumuz Hizmetler

Kadınların hem hastalıklarında hem de doğumlarında yanlarında olmaktayız. Tedavi, koruma, önleme ve psikolojik destek açısından destek vermekteyiz. Vermiş olduğumuz ilk hizmet vajinal doğum hizmetidir. Doğal yöntemlerle bebeğin dünyaya gelmesini destekliyoruz. Vajinismus, vajina daraltma, vajina beyazlatma, sezaryen, tüp bebek tedavisi, idrar kaçırma tedavisi, labioplasti, cinsel terapi, genital siğil muayenesi ve tedavisi, kürtaj, kapalı rahim alımı ve kızlık zarı dikimi yapılmaktadır. En son keşfedilen sağlık yöntemlerini kullanıyoruz. Sizlere en iyi gelen yöntemleri tercih ediyoruz.

İstenmeyen ya da Sorunlu Gebeliklerde Kürtaj İmkanı

Bazı gebelikler birtakım sebeplerden dolayı istenmeyebilir veya gebelik sorunlu olduğu için kürtaj yaptırmak istenebilir. Bu durumlarda   olarak hem sağlık alanında hem de psikolojik anlamda sizlere destek olmaktayız. İstendiği takdirde kayıtlarda kişi gizlenerek de bu işlemler yapılabilmektedir. Sizin için psikolojik ve toplumsal korkularınızı en alta indirecek şekilde çalışmaktayız. Hizmet almak istediğiniz takdirde arayarak da tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz. İşlem genel ya da lokal anestezi altında yapılabilmektedir. Genelde bizlerin de sizlerin de tercihi genel anestezi olmaktadır.

Kürtaj Hakkında Genel Bilgiler

Kürtaj 5. gebelik haftasından 10. gebelik haftasına kadar yapılabilen bir işlemdir. Ancak 15- 18 yaş arası bireylerin mutlaka ebeveyn imzasının bulunması gerekmektedir. Bunun dışında işlem bittikten sonra bir süre kanama görülebilir ancak miktarı ve süresi çok fazla olmaz. Kürtaj sonrasında tekrar gebe kalmada bir sorun yoktur, 3 ay sonra tekrar gebelik yaşanabilir.

Daha Fazlası İçin Ziyaret Edin : 

Editör: TE Bilişim