Gelin, bayramdan sonra metabolizmanızı hızlandırırken, diğer yandan size 3 günde 2 kilo verdirecek olan mucize detoks programıyla tanışın.

Kuşluk

1 Fincan beyaz çay, 10 Adet fındık veya 10 adet çiğ badem

Sabah

4 Yemek kaşığı kadar yoğurt, 2 Yemek kaşığı kadar yulaf, 1 Dilim ananas veya 10 adet çilek, 1 Çay kaşığı toz tarçın ve çörek otu

Öğlen

120 Gr kadar et/ tavuk/ 4 adet köfte/ 200 gr kadar taze balık ızgara/ fırında/ haşlam, mevsim salata (nar ekşisi ve mısır yok), 1 Bardak maden suyu

Ara öğün

1 Bardak sade kefir, 10 Tane çiğ badem

Akşam

1 Büyük kase detoks çorba (tarifi aşağıda), 1 Kase yoğurt, bol yeşillikli mevsim salata (nar ekşisi ve mısır yok) (zeytin yağı/ avakado yağı/ hindistan cevizi yağı kullanılabilir)

Gece

1 Bardak ılık suya 2 yemek kaşığı kadar organik elma sirkesi koyun ve için. Artı olarak gün içerisinde 2 fincan yeşil çay ve 3 litre su tüketimine özen gösterin.

Detoks Çorba Tarifi

2 adet kabak + 2 dişi sarımsak + 1 adet kuru soğan + 1 adet havuç + 1 adet domates + 2 yemek kaşığı yeşil mercimek + maydanoz + dereotu + az tuz: 2 bardak su ile pişirilmeli. Arzuya göre blenderdan çekilerek tanesiz olarak tüketilebilir. Bu çorba kimyon veya karabiber ile tatlandırılabilir.