26 yaşındaki Jessica Davis, aşırı kilolarından kurtulmak için 2013 yılında ameliyat oldu. 2017 yılında ise verdiği kilolar nedeniyle sarkan derisini aldırdı. 80 kilo veren Avustralyalı Davis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kilo vermek ve sağlıklı bir yaşamı benimsemek isteyenlere ilham oluyor

Aşırı kilolarından kurtulmak için 2013 yılında ameliyat olan 26 yaşındaki Jessica Davis, 2017 yılında ise verdiği kilolar nedeniyle  sarkan derisini aldırdı. 

Bu güne dek toplamda 80 kilo veren Avustralyalı Davis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kilo vermek ve sağlıklı bir yaşamı benimsemek isteyenlere ilham oluyor. 

Genç kadın, "Bir yıl içinde vücut ağırlığımın neredeyse yarısını kaybettim ama cildim aşırı derecede sarktı. Bu tüm vücudumu kapsayan bir sorundu. 

Kollarım, bacaklarım, karnım ve sırtım sarkmıştı. Düzelmesi için egzersiz yaptım ama işe yaramadı. O şekilde koşamıyordum, oturmak ise neredeyse imkansızdı" dedi. 

Kilo vermesine rağmen yine de hayalindeki görüntüde olmadığını düşünen Davis, son çarenin sarkan derilerini aldırmak olduğunu belirtti ve onun için de ameliyat oldu. 

Jessica Davis, "Hayatımda ilk kez small beden giysi giydim, inanılmazdı. Aynaya baktığımda benim olduğuma inanamadım" dedi.