Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, parti teşkilatlarıyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği toplantılarını sürdürüyor. BTP lideri Hüseyin Baş, bu kapsamda Adıyaman, Kahramanmaraş, Şanlıurfa il teşkilatlarıyla da toplantı yaptı. Toplantıda partililere hitap eden BTP Genel Başkanı Baş, "Dişimizle, tırnağımızla, canımızla, kanımızla ve evlatlarımızla var ettiğimiz bu dava kıymetli genel başkanımızı Hakk'a (c.c.) uğurladığımız günden beri daha güçlü bir şekilde devam ediyor. Onun maneviyatıyla, onun öğretileriyle, onun fikriyle bu dava yerde kalmayacaktır hiç endişeniz olmasın" dedi. Bu davanın sancaktarlık görevini üstlendiğine vurgu yapan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, şöyle konuştu: "Biz bu davada sancaktarlık görevi aldık. Bu görevi alırken öncelikle ailemin her bir ferdine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Akabinde MYK üyelerimize tam bir ittifak halinde bizi seçtiler. Bütün teşkilat mensuplarımıza ve sizlere de bu görevde yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum."

Tek bir aç insan kalmasın

Bundan sonra çalışmaların çok daha güçlü bir şekilde devam edeceği müjdesini veren BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, BTP Adıyaman, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa teşkilatlarıyla gerçekleştirdiği toplantıdaki konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bundan sonra çalışmalarımız devam edecek. Daha güçlü, daha diri ve daha iri bir şekilde davamızı ve fikrimizi Türkiye'de iktidar etmek için elimizden geleni yapacağız. Benim babam dünyada tek bir aç insan kalmasın diye Milli Ekonomi Modeli'ni yazdı. Biz de önce Türkiye'de sonra da dünyada tek bir aç insan kalmasın diye bu modeli ülkemizde iktidar edeceğiz. Bu inançla çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor. Bu güzel Ramazan akşamında bizleri evlerimizde ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum."

Biz hak onlar batıl

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, 14 Nisan'da Hakk'a (c.c.) yürümesinin ardından merhum Prof. Dr. Haydar Baş'ı hedef alan kesimlere de cevap verdi. "Arkamızdan konuşan, Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın maneviyatına dil uzatmaya çalışan bazı sarıklı cübbeli tipler yine rahat durmuyorlar" ifadelerini kullanan BTP lideri Baş, şunları söyledi: "Bunların her zaman derdi aynı olmuştur. Hz. Peygamberden sonra İmam Ali'yle savaştılar. Ondan sonra İmam Hüseyin'le ve diğer imamlarla savaştılar ve bugün geldi Haydar Baş hocayla savaşmaya devam ettiler. Biz Hak onlar batıl olduğu için Allah bizim hakkımızı inşallah verecektir hiç merak etmeyin."


Dosdoğru yolda yürümeye devam

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin Avrupa teşkilatlarıyla da online toplantı gerçekleştirdi. "Biz genel başkanımızdan emanet aldığımız bu davayı taşıyacak insanlarız" diyen BTP lideri Baş, "Yüce bir gönülle ve sorumlulukla bu davayı taşımaya devam edeceğiz. Genel başkanımız bize çok kıymetli bir dava bırakmıştır. Bu davayı sonsuza kadar yaşatmak uğruna elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız arkadaşlar" ifadelerini kullandı. Avrupa teşkilatını çok yakından tanıdığına dikkat çeken Hüseyin Baş, BTP Avrupa teşkilat mensuplarının özverili çalışmaları sayesinde Avrupa'da çok güzel bir maya atıldığını söyledi. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, şöyle konuştu: "Biz asla kilise kapılarından girmedik. Asla papazlarla el sıkışmadık. Kimsenin şahsi menfaatlerine davamızın kimliğini ve kişiliğini alet etmedik. Bundan sonra da genel başkanımızdan öğrendiğimiz doğrularla yürümeye ve yaşamaya devam edeceğiz."