Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığınızın inisiyatifinde bulunan mahalle, cadde, sokak ve parklara verilen isimlerin büyük anlam taşıdığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, Kahramanmaraş Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İsler Komisyonu Katip Üyesi Profesör Doktor Sefer Aycan, acı olaylarla ismi anılan, darbelerde ismi geçen kişilerin isimlerinin kaldırılarak, şehitlerin isimlerinin bu bölgelere verilmesi istedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dora’dan kurultay açıklaması! MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dora’dan kurultay açıklaması!

Şehrimizde herhangi bir yerde var ise; milletimizce acıyla hatırlanan olayları veya acılara sebep olmuş kişilerin adlarının kaldırılmasını, özellikle "12 Eylül Darbesi" ve 12 Eylül Darbesini yapan ve milletimizde kötü anıları hatırlatan kişilerin isimlerinin kaldırılmasını istiyoruz diyen Sefer Aycan, ''Bunların yerine ve uygun görülen yerlere tarihimiz önemli olaylarını: 28 Kasım "Bayrak Olayı" gibi veya vatan için şehit olan şehitlerimizin isminin verilmesini, Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adının uygun görülen bir bulvara verilmesini rica ederim'' dedi.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: TE Bilişim