Ak Parti ve MHP’den CHP’Lİ başkana tepki yağdı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal: "CHP seçmeni bunları hak etmiyor. Covid sonrası dünya bu zihniyeti kendiliğinden tasfiye edecek." Dedi.

"CHP SEÇMENİ BUNLARI HAK ETMİYOR"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise, "Bunlar için en güzel ismi Ömer Çelik buldu; 'Demokrasiyi Felç Etme Örgütü' kısaltması DEFÖ. CHP seçmeni bunları hak etmiyor. Covid sonrası dünya bu zihniyeti kendiliğinden tasfiye edecek." İfadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak: "Anlaşılan bünyesine demokrasi fazla gelen CHP İl Başkanı, genlerine uygun maceralar arıyor. Haberi olsun; Boğaz bu mevsim serin, yazın da derindir"

AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş: "Sakın ha! Aklınızdan bile geçirmeyin! Zira 15 Temmuz'da 'başka bir şekli' deneyenlerin sonu malum.."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal: "CHP seçmeni bunları hak etmiyor. Covid sonrası dünya bu zihniyeti kendiliğinden tasfiye edecek."

MHP Tokat Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Yücel Bulut: "'Başka şekilde' denemeye kalkarsanız, bu millet sizi birkez daha şekilden şekile sokacaktır. Darbe şakşakçısı bir halk yok, Her alçak teşebbüsün başını ezmeye kararlı bir millet var!"