Ateş, “Fatma Şahin'den daha iyi bir belediye başkan adayımız var, Zeynep Özbaş Arıkan var” Ateş, “Fatma Şahin'den daha iyi bir belediye başkan adayımız var, Zeynep Özbaş Arıkan var”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına genel başkan adayı olarak rakip çıkan Aytuğ Atıcı, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtladı.

İLK KILIÇDAROĞLU'NA SÖYLEMİŞ

"Aday olmadan önce Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?" sorusunun yöneltildiği Atıcı, "İlk olarak Kemal Bey'le görüştüm. Kemal Bey'e 'İlk olarak size söylüyorum. Genel başkan adayıyım' dedim. 'Şimdiye kadar ben hep size imza verdim. Ben hep size oy verdim. Şimdi sizden imza istiyorum, sizden oyunuzu istiyorum' dedim. Gülüştük, ayrıldık" dedi.

ATICI, TAVŞAN ADAY MI?

Son dönemlerde hakkında tavşan aday olduğu iddiaları gündeme gelen Atıcı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Ben de bu tartışmaları içim acıyarak izliyorum. Bunu birileri çıkardı ama tuttu. Ben genel başkana vurmuyorum, partiyi kötülemiyorum, sanıyorum bundan çıktı ama ben çizgimi değiştirmeyeceğim. Tavşan aday olmak, proje aday olmak bana yakışmaz. Bu onursuzluktur, haysiyetsizliktir. Benim onur ve haysiyetime yakışmaz" ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilişim