İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Büyük Antalya Buluşması’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu önünde gerçekleştirilen organizasyon için, Antalyalılar sabah saatlerinde miting alanına gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akşener’e tazminat davası açacağına yönelik sözlerine karşı, “Sen konuş abla, biz öderiz” yazılı pankartlar Antalya’da da yer aldı.

Büyük Antalya Buluşması için şehre gelen Akşener’i, İYİ Partili milletvekilleri Tuba Vural Çokal ve Feridun Bahşi’nin yanı sıra, CHP Milletvekilleri ile İYİ Parti ve CHP'nin ortak Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Muhittin Böcek birlikte karşıladı.

Genel Başkanlar Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu sahneye alkışlar eşliğinde birlikte çıkarak miting alanını dolduran vatandaşları selamladılar. Konuşmacılar halka hitap etmeden önce, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından, Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu yanındaki alanı dolduran on binlerce kişi hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söyledi.

İlk olarak, konuşmasını yapmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Muhittin Böcek sahneye geldi.

MUHİTTİN BÖCEK: "BİZ VARKEN KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK"

Kendisini aday olarak gösteren tüm Antalyalılara teşekkür eden Muhittin Böcek, “Biz ittifakın adayıyız. Ancak Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine çıkan bütün gönüllerin ittifakıyız. Antalya'ya gönül vermiş herkesle bir olmaya devam edeceğiz. Esnaf, çiftçi, tüketici, analarımız, babalarımız Antalya’da dertli. Kimseyi ötekileştirmeden, Antalya’yı geleceğe hazırlıyoruz. Bütün sorunları çözmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerelden kalkınacak bir Antalya yaratacaklarını ifade eden Böcek, “Mutfaktaki yangın sönecek, biz varken kimse yatağına aç girmeyecek. Ama en önemlisi Antalyalılar söz sahibi olacak. Şehrimizi beraber yönetip beraber kaldıracağız. ‘Muhittin Böcek gelirse sosyal yardımlar kesilecek’ diyorlar. Bizim yaptığımız yardımları sağ elimiz yapar, sol elimiz görmez. Biz yanlış projelerin, yapılan adrese teslim ihalelerin hesabını sormaya geliyoruz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

AKŞENER: "BİR DAHAKİNE 500 MİLYON LİRALIK DAVA AÇSIN"

Böcek’ten sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vatandaşlara seslendi.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"800 yıllık Türk yurdunun Antalya'nın yörük çadırlarının sahipleri. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Geçen hafta burada, Sayın Erdoğan beni 250 milyon liralık mahkemeye verdiğini söyledi. Valla biz bu parayı ödeyemeyiz. Beni zahir Mehmet Cengiz zannetti. Olsa dükkan senin ama yok. Emekli maaşıma haciz koydurursun olur biter. Antalya'nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz? Çiftçiye, 11 milyon oy almış CHP, 5 milyon oy almış İYİ Parti seçmenine terörist dedi mi demedi mi? Meral Akşener ayna tutunca karşılığı 250 milyon TL. Dolar olarak 50 milyon dolar. (Alışık ya, o nedenle) Battı balık yan gider. Bir dahakine 500 milyon versin"

"İL VE İLÇE BAŞKAN ADAYLARININ RAKİBİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN"

"İl ve ilçe başkan adaylarının rakibi Recep Tayyip Erdoğan. Sayın Erdoğan, peki neden yerel seçimleri bir savaş alanına çevirmek istiyor? Çünkü söyleyeceği söz bitti. Birbirinizle kavga ederseniz kutuplaşacaksınız, sonuç itibarı ile yanan mutfak, EYT’ler, işsiz gençler, narenciyenin öldürülmesi konuşulmayacak. Burayı şereflendirdiniz, arkaları göremiyorum. Hey maşallah. Arkadaşı yeniden sinirlendirdiniz."

"HENDEKLERİ KAZDIRAN SENSİN"

"Bana, Kemal Bey ve Temel Bey’e ‘PKK’lı’ dedi. Size ‘terörist’ dedi. Senin karşında Meral Akşener var. Ayıptır ayıp. Hendekleri kazdıran sensin. Valilere, emniyet müdürlerine, ‘kafanızı yana çevirin’ diyen sensin. O hendekleri 793 şehitle kapatan kim bu milletin aziz evlatları. 793 şehidin hesabını vereceksin."

Editör: TE Bilişim