Özdemir; “Bu ülkenin sinir uçlarına dokunmaya başladılar. Sinir uçlarına dokunarak bu ülkeyi huzursuz etmeye çalışıyorlar.” dedi.

PLANLI BİR SÜRECİN PARÇASI

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir:

Planlı bir sürecin parçası olduğunu düşünüyorum ama iki şekilde değerlendirmek lazım. CHP'li bazı isimler çıkıyorlar böyle marjinal açıklamalar yapıyorlar. Canan Kaftancıoğlu da bunun başını çekiyor. Geçen hafta başka bir gündem vardı. İstanbul Belediye Başkanının Aleviliği bir din gibi lanse etmesi Ankara Barosu'nun dini değerlerimize saldırısı, bu hafta bir darbe söylentisi. CHP sistematik olarak ülkenin bütün dünyanın takdir ettiği pandemi sürecinde yürüttüğü başarıyı sekteye uğratacak ne varsa yapmaya çalışıyor.

CHP ÜLKENİN SİNİR UÇLARINA DOKUNUYOR

Aslında başlangıçta iyi olduğunu birlikte hareket etmek gerektiğini söylüyorlardı. Ama sonra baktılar ki devletimizin milletimizin bir araya gelmesi ve bu süreçte yaptığı başarılı işler CHP'de bir rahatsızlık oluşturdu. Vatandaşa söyleyecekleri bir şey yok çünkü bu ülkenin tarihinde hiçbir zaman ortaya bir şey koymamıştır. Bu sefer bu ülkenin sinir uçlarına dokunmaya başladılar. Sinir uçlarına dokunarak bu ülkeyi huzursuz etmeye çalışıyorlar.

MİLLET ÇOK AĞIR BEDEL ÖDETİR

Kemal Kılıçdaroğlu ilginç bir şekilde darbe söylentilerinin ciddiye alınmaması gerektiğini söyledi ama ben bunu da şuna bağlıyorum. Eğer Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu'nun Özgür Özel'in söylediklerinden habersizse artık Kılıçdaroğlu oraya idare ve kontrol edemiyor demektir. Veya bilinçli bir şekilde birileri bu propagandaya devem edecek birileri de buna karşı çıkacak. Bu aslında bir İngiliz siyasetiydi. Barışı destekleyip alttan savaşı körükleme taktiği. Bu milletin sinir uçlarıyla oynamamak lazım çünkü çok ağır bedel ödetir millet bunu yapanlara. Ama Canan Kaftancıoğlu'nun bu milletin değerlerinde sahip bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Geçmişte yaptığı açıklamalar hem milli hem dini değerlerimize yaptığı saldırılarda bunun göstergesiydi.

.