Partisinin aday adaylığı sürecinde de ittifakın ortak adayı olarak açıklandıktan sonra aktif bir siyaset izleyen İkizer, dokunmadık el, almadık gönül bırakmayana kadar koşturuyor. İsmi açıklandığı günden bugüne gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan İkizer, çetin hava şartlarına rağmen seçim çalışmalarını duraksatmadan sürdürüyor.

Seçim bölgesinde yapmış olduğu ziyaretler hakkında bilgiler aktaran İkizer, “Gittiğimiz yerlerde bizi karşılayan sıcak yürekler, soğuk havayı unutturdu. Pazarcıklıların emeğiniz emeğimiz, alın teri alın terimizdir. Adım adım Pazarcık'ı dolaşmaya, onların desteklerine talip olmaya devam ediyoruz. Pazarcık hepimizin! Birlikte yaşıyoruz, birlikte yöneteceğiz. Her bir hemşerimizi efendimiz bilip, onurla hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Pazarcıklılara en büyük projesi sosyal belediyeciliği anlatan İkizer, Belediye Başkanı olması durumunda hayata geçireceği çalışmalara ilişkin de bilgi veriyor.

“KAPATILAN BELDE BELEDİYELERİNE ŞUBE AÇACAĞIZ!”

Yol yapma ve parke döşemenin belediyelerin asli görevi olduğunu dile getiren Başkan Adayı İkizer, projelerini şöyle sıraladı: “Biz, yol yapmayı ve parke döşemeyi projeden saymıyoruz. Bunları zaten yapacağız. Biz, burada bunların dışında Pazarcık'ta yeniden istihdam ortamları oluşturacağız. 4 beldemizde eskiden belediye olan yerlerde şubeler kuracağız. Tüm mahallelerimizde taziye evi oluşturacağız. İller bankasından gelen paradan belediyemizin giderlerini çıktıktan sonra o paranın kalanını mahallelerimize harcayacağız. Sanat ve sporun her alanında gençlerimize her türlü desteği vereceğiz. Başarılı öğrencilerimize burslar vereceğiz. Öğrencilerimize, belediyemizin araçları ücretsiz olacak. Asgari ücretle çalışan işçilerimizin maaşları 2 bin 200 TL olacak.”

Yardıma ihtiyacı olan ailelere gizliden yardım yapacaklarını kaydeden İkizer, şöyle devam etti: “Pazarcık'ta yaşlı bakım evi kuracağız. Engelli kardeşlerimizi de unutmadan projelerimizi onlar içinde oluşturacağız. Günlük yevmiye ile çalışan emekçi kardeşlerimize bir bekleme yeri yapacağız. Nüfusu fazla olan mahallelerimize halı sahalar oluşturacağız. Pazarcık'ta yeni parklar yapacağız. Bütün parklarımıza kameralar kuracağız ve ücretsiz internet sağlayacağız. Sokak hayvanları için ıslah alanları oluşturacağız. Gurbetçi vatandaşlarımızın, gençlerimiz ile kaynaşması için şenlikler düzenleyeceğiz. Ben seçilirsem belediyede bütün kurallar herkese eşit olacak. Belediye hesaplarımız şeffaf olacak ve gelen paranın nereye gittiği herkes tarafından bilinecek. Belediyemizin parası hiç kimseye peşkeş çekilmeyecek. Hizmet için güçlü bir ekiple geliyoruz. Pazarcık'ı hep birlikte kazanacağız, güneşli günler göreceğiz.” Haber - Kenan Onaran