31 mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakının Başkan Adayı olan Hayrettin Güngör, Pazarcık İlçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e Ziyaretinde, Ak Parti Pazarcık Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazcan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Necmettin Sertpolat, Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

Başkan Adayı Güngör, ilk ziyaretlerini Ak Parti Pazarcık İlçe Teşkilatına yaptı. Güngör, burada teşkilat üyeleri ve partililere kendini tanıtarak herkesin başkanı olacağını söyledi.

Daha sonra Pazarcık Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Vekili Cemalettin Nadir Aras ve ekibiyle sohbet etti.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ziyaretleri kapsamında Pazarcık’ta söz sahibi kanaat önderlerini ziyaret etti ve onlarla istişarelerde bulundu.

Ardından Pazarcık MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Yusuf Şahin İle görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Adayı Güngör Son Olarak Pazarcık Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı ve esnafları ziyaret etti.

Bu kapsamda bir açıklama yapan Ak Parti Pazarcık Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazcan belediyeciliğin kitabını yazan Başkan Adayı Güngör’ün bilgilerinin yönetimine de yansıtacağını söyledi.

Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün burada yaptığı açıklamada Başkan Adayı Güngör’ün “Kahramanmaraş ve ilçelerinde büyük hizmetler yapacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ziyaretler sonunda bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, bundan sonraki süreçte ilçelerle istişareleri artırarak daha somut adımlar atılacağını belirtti.