Kurban Bayramı dolayısıyla Pazarcık’ta ziyaretlerde bulunan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, ilçeye geçtiğimiz haftalarda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atanan Mustafa Dağlı’yı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş’ta sporun gelişmesi amacıyla sorumluluk üstlenen ve hayata geçirdiği projelerle yakaladığı başarılarla adından söz ettiren Mustafa Dağlı, geçtiğimiz haftalarda Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atanmıştı.

Çalışmalarını artık daha aktif bir şekilde Pazarcık’ta sürdürecek olan Dağlı ‘ya, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Dağlı ’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Güvenç, gençlerle de hasbihal ederek taleplerini dinledi. Dağlı ise Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak Pazarcık’ta ki hedeflerini anlattı.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Dağlı’nın bir spor adamı olduğunu belirterek, Pazarcık’a güzel hizmetler yapacağından emin olduğunu söyledi.

Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Dağlı ise sporun mutfağından geldiğini belirterek, gençlerin yapılan çalışmaların en iyisine layık olduğunu söyledi.

Ziyarette Güvenç’e Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ve AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün’de eşlik etti.

Gençlik Merkezi’ndeki program toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.