Başarılı bir oyuncu olmasının yanında çok yönlü birikimi, çalışkanlığı, enerjisi ve ışıltılı güzelliğiyle ön plana çıkan ve dikkatleri üzerinde toplayan Ünlü Oyuncu Ayfer Çalgıcı Kısa film çalışmaları ve Kahramanmaraş’ın saygın firmalarından Kıraç İnşaat - Mustafa Kıraç ile reklam filmi çekimleri için Kahramanmaraş'a geldi.

17 yıldan bu yana Tiyatro ve Oyunculuk mesleği ile uğraşan Ayfer Çalgıcı diziden sinemaya, tiyatrodan reklam filmlerine kadar uzanan, çok geniş bir yelpazede, birbirinden farklı karakterlere bürünerek Pusat, Aliye, Üvey Baba, Süper Babaanne, 7 Numara, Ömre Bedel Mahallenin muhtarları gibi birbirinden güzel ve özel dizilerde başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine toplayarak, günden güne kendisine bir şeyler katarak daha başarılı olma çabası içerisine girmiş, ülkemizin sayılı yeteneklerinden biri olmakla beraber farklı dizi ve filmde rol almıştır.

Ayfer Çalgıcı'nın rol aldığı diziler ve filmler; Pusat, Aliye, Aşk Yakar, Gece Yürüyüşü, Kadir Şinas, 7 Numara, Süper Babaanne, Üvey Baba, Mahallenin Muhtarları, Biz Size Aşık olduk, Cinler Periler, Benim için ağlama, Zor Hedef, Kimyacı, Savunma, Şeytan Ayrıntıda gizlidir, Ömre Bedel dizilerinde rol almış,
Zor sevda, Kör Aşık, İhtiras, Diyet, Eyüp Sultan Yolcusu, Sevginin Gücü, İnsan İsterse, Ağlayan Bebek, Vefa Hz. Hayatı, Kara Ova düğünü, Aynalı Körük, Yalan Oldu, Melek Yüzlüm, İftira, Büyük Yalan, Gurur, Kan Farkı, Evliliğim için, Çocukluk Aşkı gibi filmlerde de başarılı oyunculuğu ile kendisinden çokça söz ettirmiştir.

“Kahramanmaraş’ta Önemli Projelere İmza Atacağız”

Kahramanmaraş'ta Kısa film ve reklam film çekimleri için Kahramanmaraşlı Oyuncu Ali Baba olarak bilinen Mehmet Ali Çamçakal ile bir araya gelen Ünlü Oyuncu Ayfer Çalgıcı Maraş Pusula Haber’e vermiş olduğu röportajda;

'İyi ki Türk Olarak doğmuşum, Türk olarak yaşıyorum'

“Kahramanmaraş’ı hep görmek ve gezmek istemiştim. Gezme fırsatını yakaladım ve çok mutlu oldum. Buradaki insanları tanımak onlarla samimi ilişkiler kurmak ve ortak projede buluşmak beni çok mutlu etti. Kahramanmaraş gerçekten gelip görülmesi gereken bir şehir. Kahramanmaraşlı oyuncu Mehmet Ali Çamçakal (Ali Baba) ile beraber reklam filmimizin çekimleri oldu. Biz bir reklam filmiyle sınırlı kalmayacağız. Bunun devamı gelecek çünkü yapılması gereken daha çok şey var. Farklı projelerde de beraber görüşmeler yapıyoruz. Kahramanmaraş’ta Önemli projelere imza atan Mehmet Ali Çamçakal (Ali Baba) desteklenmeli, başarılarının yanında olunmalı. Bizler gerçekten ülkemize faydalı şeyler yapmak istiyoruz fakat tek başımıza pek mümkün olmuyor, tek başımıza yürüyemeyiz bu yolda. Desteklenirsek, hep birlikte olursak bu yolda yürüyebiliriz. 'Memleketimizin kalkınması için bu tür çalışma ve aktivitelerin destekleyicisiyiz' diyen olursa yanımızda görmekten mutluluk duyarız. Ali Baba desteklenmesi gerekiyor. Hem başarılı hem de Memleketi Kahramanmaraş için bir şeyler yapmaya gayret ediyor. Ben Kahramanmaraş’ta olmaktan çok mutluyum ve Kahramanmaraş’ın Başarılı oyuncusu Mehmet Ali Çamçakal (Ali Baba)'ya değerli eşi Şule Küçük Hanımefendiye ve mekân sahiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Amaç Kahramanmaraş’ı Farklı Yerlere Taşımak”

Kahramanmaraş'ta Kısa film ve reklam film çekimleri için Ünlü Oyuncu Ayfer Çalgıcı ile bir araya gelen Kahramanmaraşlı Oyuncu, Ali Baba olarak bilinen Mehmet Ali Çamçakal Maraş Pusula Haber’e vermiş olduğu röportajda;

"Çekimlerinin şehrimizde gerçekleştirileceği bir reklam filmi için Ayfer Çalgıcı ile hem reklam filmi konusunda, hem de yeni projeler üretmek amaçlı Kahramanmaraş’ta bir araya geldik. Bunun yanı sıra başarılı oyuncuya hem şehrimizin güzelliklerini tanıtmak, hem de burada, şehrimize yararlı projeler hakkında istişarede bulunmak amaçlı buluştuk. Kahramanmaraş’ı gezerek hem kafamızdaki mekânları belirliyoruz, hem de hangi sahneleri nerede çekebiliriz, hangi mekân daha uygun bunları tespit etmiş oluyoruz. Bizim projelerimiz reklam filmiyle sınırlı değildir. Desteklendiğimiz taktirde Kahramanmaraşlı bir oyuncu olarak daha yeni projelerle de halkımızın karşısına çıkmayı istiyoruz. Biz şehrimizi farklı yerlere taşımak için farklı projelerle geliyor, farkı belirtmeye ve farkımızla imzamızı atmaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere ve yaptığımız mesleğe saygı ile yaklaşıp, emeğimize önem verenlere, bu sektör için desteklerini esirgememelerini rica ediyoruz. Hepimizin gayesi toplumu refaha kavuşturacak ve genç nesli bilinçlendirmek adına yararlı ve faydalı olacak projeler üretmek olmalıdır." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Maraş Pusula Haber - www.maraspusula.com / Fazilet Çomruk