Enfes Tatlı’nın Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Azerbaycan Bulvarı üzerindeki yeni yeri dualarla açıldı. Açılışa İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan ve bir çok davetli katılırken, açılış sonrasında da davetlilere tatlılar ikram edildi.

Ali, Osman ve Ahmet Polat kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Enfes Tatlı,  2014 yılından beri Kahramanmaraşlılara hizmet veriyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışı, hijyen kuralları öp planda tutması ve üretim aşamasında kullandıkları doğal ürünlerle kısa süre içerisinde sektörde kendine yer edinen Enfes Tatlı, kuruluş aşamasından itibaren belirlediği oldukları misyon ve vizyon çizgisinden ayrılmadan yoluna devam ediyor.

İşletmecilerden Ali Polat, ‘tam tadında’ sloganını ön plana çıkarırken; “İşletmemiz kuruluş aşamasında belirlediğimiz kısa vadeli planlarını başarı ile tamamlayarak orta ve uzun vadeli planlarını hayata geçirmeye devam ediyorlar. Bu noktada onları teşvik eden müşterileri sayesinde Enfes Tatlı Çarşı Şubesinde yeni konsept ve yeni yüzü ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Ali Polat, yaptığı açıklamada “Biz bu sektörde belki yeni sayılırız ancak uzun yıllardır hizmet sektöründe bulunuyoruz ve müşteri beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bizim için olmazsa olmaz hijyendir. İnsanların bu konudaki hassasiyetini anlıyoruz. Ve doğal ürünler kullanmaya özellikle dikkat ediyoruz. Üretimlerimizin her aşamasında bu düşünce ile hareket ediyoruz. Müşterimizle iyi bir iletişim kurarak onların düşüncelerine saygı gösteriyoruz” dedi.

“Eleştiriye her zaman açığız ve bunun bizi geliştirdiğini düşünüyoruz. O yüzden müşterilerimiz bizi değerlendirmekten çekinmesin” diyen Enfes Tatlı işletmecilerinden Ali Polat, “Tüm müşterilerimizin ihtiyaç duyacağı yüzde 100 tereyağlı baklava, kadayıf, kuru pasta, yaş pasta ve bunların yanında birçok tam tadında  doğal ürünümüzle onları bekliyoruz. Üst katımızda bulunan salonumuzda müşterilerimize sunduğunuz sigara içilebilir bir alanında bulunduğu oldukça geniş ve ferah bir mekanımız mevcut. İstek ve ihtiyaçlara göre salonumuzu küçük kutlama ve davetlere uygun hale getirebiliriz” diye konuştu.

Üretim hattında bulunan personelleri özenle seçtiklerini ve tamamının kendi alanlarında uzman ve kalifiye ustalardan oluştuğunu belirterek “Zaten ürünleri tadan müşterilerimizin olumlu geri dönüşlerinden bunu anlıyoruz” diyen Polat, “Biz başta Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyoruz: İnsanlar genellikle alışkanlıklarından zor vazgeçerler. Satın aldıkları ve alışkın oldukları ürün ve hizmetleri değiştirme riskine girmezler. Önyargıları bir kenara bırakarak insanları ürünlerimizi tatmaya davet ediyoruz Sonuçta daha fazla denemeden hangisinin daha iyi olduğuna karar veremezsiniz” dedi.