Kahramanmaraş'ın ilk Haber Sitesi ve Türkiye'nin ilk yerel haber sitelerinden biri olan haber46.com'dan komuoyu duyurusu.

Haber46 sizlerin desteğiyle ulaştığı büyük başarıyı siz değerli ziyaretçileriyle ve dostlarıyla paylaşmak istiyor. İşte Haber46'nın bu gün ulaştığı büyük başarı...

Kahramanmaraş Haber Sitesi olarak yayına başlayan "haber46.com" bu gün ulaştığı yüksek ziyaretçi trafiğiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 50 haber sitesinden biri olmayı başarmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Günlük ortalama 100 bin - 200 bin arası tekil ziyaretçinin giriş yaptığı Haber46.com Türkiye'nin en büyük 2 yerel haber sitesinden biridir. Haber46 mütevazi bütçesiyle arkasında  tv, gazete, radyo hatta Holding desteği olan pek çok haber sitesini geride bırakmayı başarmış ve zirevedeki yerini almıştır.

Kahramanmaraş'ın en büyük haber sitesi

Türkiye'nin en büyük 2 yerel haber sitesinden biri

Türkiye'nin en büyük 50 Haber sitesinden biri olarak ( ki bu listede hürriyet, milliyet, sabah gibi ulusal gazeteler, ulusal tv kanalları, haber7, ensonhaber gibi ulusal haber siteleri de var)

Türkiye'nin en büyük 1000 sitesinden biri... (Kahramanmaraş'ın ilk 1000'deki tek sitesiyiz...)

Kahramanmaraş'ı temsil etmekten gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz...

Bu büyük başarıyı yakalamamızda siz değerli ziyaretçilerimizin çok büyük desteği olduğunu ifade etmek istiyoruz. Haber46 bu başarıyı sizinle yakaladı ve inşallah başarılarına sizlerle birlikte yeni başarılar ekleyecektir.

"Siz olmasaydınız biz bunu asla başaramazdık..." bunun farkındayız...

Bu yüzden başarımızı, bu başarının mimarları olan siz değerli dostlarımızla paylaşmak istedik.

...

Bu arada bu haftadan itibaren her gün Haber46'yı ziyaret eden 10 binden fazla Gaziantepli dostların yoğun isteği üzerine Kahramanmaraş'la birlikte Gaziantep haberleri de yayınlamaya başlıyoruz.

Manşette yer alan 25 haber içerisinde Kahramanmaraş ve Gaziantep Haberleri birlikte yer alacaktır...

Yeni hedefimiz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 30 Haber Sitesinden biri olmaktır ve amacımıza ulaşmak için attığımız bu adımda da bizleri yalnız bırakmayacağınıza olan inancımız tamdır.

Yolculuğumuza başarımızın her anına şahitlik eden siz kıymetli dostlarımızla devam etmek istiyoruz...

Başarmak çok güzel... Başarımızı sizlerle paylaşmak çok daha güzel...

Esen kalın...

Maraş Pusula Haber - www.maraspusula.com / Editör, Ayhan Gedik

Editör: TE Bilişim